Most probléma, hogy szeretek fiúkkal barátkozni?
#2 Fiú-lány / férfi-nő között olyan igazi, mély barátság gyakorlatilag nem létezik, legalább is fiatalabb korban esélytelen. Nekik te első sorban mindig lány leszel, nem pedig barát, szóval idővel, ha tényleg elmélyülne a barátság, többet akarhatnak majd, ami kellemetlen tud lenni. A másik lehetőség meg, hogy csinálsz valamit, ami nem tetszik nekik, aztán onnantól olyan leszel nekik, mint a többi "tipikus hülyep..csa", aztán nézhetsz.
Ha tartalmas barátságot akarsz, az csak a saját nemeddel kivitelezhető, ami szívás a kis "nem vagyok olyan mint a többi lány" hópelyhecskéknek.
Kedves 16:22!
Nem, nincs barátom. Ribizlinek eddig se tartottam magam, nem érdekelnek ezek a pasik úgy. Egyszerűen szeretem a férfiak társaságát. A konkrét választ én se tudom, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!