Mit tegyek? Velem van a baj? Talán zárkózott vagyok? Vagy mi a probléma velem? Miért nem tudok barátkozni?
22 éves lány vagyok, és a fő problémám a kapcsolatépítés. Mindig hiányolom a barátokat, hogy nincsenek, de ha véletlenül a régiek közül valaki feltűnik(általános iskola szakközép) elsőnek megörülök, utána meg már zavarónak találom, hogy vele vagyok, ez az idő nem több mint 1 óra, szóval 1 órát bírok ki...és azt is nehezen. Az édesanyámon az öcsémen és a barátomon kívül, valahogy képtelen vagyok közel engedni magamhoz embereket. Ha visszahívnak, hogy találkozunk e, vagy nem veszem fel, vagy visszautasítom.
Miért történik ez velem? Pszichológusra lenne szükségem?
ugyan ez van velem is, én nekem a pszichológus azt mondta, nincs semmi bajom, csak nincs elég önbizalmam... odáig eljutottam, hogy két emberrel szívesen elbeszélgetek bármeddig, de másnál... sosem bírom ki sokáig...
csak próbálj meg egy kis önbizalmat összekapargatni^^ remélem sikerül
17/L
Lehet hogy személyiségzavarod van.
Nem szocializálódtál szerencsésen az biztos, nem alakult ki benned egészséges kötődés a szüleid iránt, és nem fejlődtek a szociális készségeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!