Veletek volt már úgy hogy pályáztatok valakinek a barátságára, de az illető nem vette a lapot vagy fordítva a ti barátságotokra pályázott valaki, de nem akartatok az illetővel barátkozni?
Most van egy csávó folyton írogat hogy találkozzunk unatkozik stb üljünk be egy sörre, felugrik ha raerek mindegy nem megyek bele, de az ember nem kicsit alkesz. Nekem meg nincs kedvem minden nap inni, nemcsak a pénz miatt, hanem engem is lehuz morálisan is, mindig szar a kedve panaszkodik stb. És én is elkezdtem azmiatt rendszeresen inni, más programot meg elképzelni sem tudok avval a csavoval.
Kicsit szar embernek érzem magam, mert már nem 1x hazudtam neki h ezért még azért nem érek rá, de hát ez van....
Másik meg egy csaj, akivel kicsit túl jóra lettünk, sőt kicsit át is leptük azt a bizonyos határvonalat.
De én nem akarom úgy őt, szóval őt is elkezdtem kerülni, amiért megint szarul érzem magam, de legalább én nem rabolom az idejét hogyha tudom, hogy nem lehet belőle komolyabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!