Mit lehet arra válaszolni hogy "Hianyoztál! " ha valójában neked nem hiányzott az illető, de nem szeretnél bunkó lenni vele?
Ha nem akarsz bunkó lenni, akkor hazudj: te is nekem és kész.
Én bunkó vagyok, rá szoktam vágni hogy "te nem" és az benne a poén, hogy azt hiszik viccelek.
- hiányoztál
- de most már itt vagyok
Tádáám
Nem reagálom le olyankor.Sablonosan írok vissza.Pl.az egyik "barátnőm" akitől eltávolodtam utána írkált időnként és azt is beleírta az üzenetbe,hogy hiányzik a társaságom vagy gondol rám.Uhyanezt nem írtam neki viisza csak válaszoltam a feltett kérdésekre,de vissza már nem kérdezetm,hogy ő hogy van.Meg volt ennek is az oka.Ameddig én úgymond jó fej voltam vele semmibe vett csak magáról beszélt,rám két mondat erejéig se tudott figyelni,mindenből kihagyott,azt se karat tudni mikor van a születésnapom.Amikor távolodtam jött a váltás,de csak azért,hogy legyen aki hallgassa őt,utána ment volna minden a régiben.Tettem azelőtt próbálkozásokat és mindig uyganaz lett a dolog.Egy ideig igyekezett de mivel nem belőle fakadt a dolog így nagyon rövid időn belül minden újból ismétlődött.
Bármi miatt is ha úgy érzed neked nem hiányzik az illető ne írd azt hogy hiányzik.Jópofizásból se vagy köteles fenntartani senkivel egy kapcsolatot.Ha nem esik jól tovább lehet állni.Az már a másik gondja,hogy ő hoyg küzd meg ezzel.Fordított esetben őt sem érdekelné a dolog az esetek többségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!