A barátnőm miért mond nekem ilyeneket?
Egyszerűen inkább csak kuld el a picsba
És ne foglalkozz ilyennel
Ez a lany nem a baratnod!!!! Ezt tudd!
Ugy tudod leepiteni, ahogy mindenki szokta csinalni ha leakar epiteni valakit.
Recept: Ne keresd a tarsasagat!
Aki állandóan kritizál az nem barátnő főleg olyanok miatt amiről nem tehetsz,pl most miről tehetsz te,hogy a lábujjaid nem úgy állnak?
Én minden sportban tök béna vagyok, utáltam a tesi órákat,egyszerűen nekem az nem fekszik.
Ettől függetlenül másban jó voltam pl rajzban,bioszból és aki meg tesin 5-ös volt az meg rajzolni nem tudott. Most én mondhattam volna,de béna vagy.
Mindenki máshoz ért ezért nem kéne a másikat leoltani.
Legjobban teszed,ha nem barátkozol többet vele,az ilyen nem barát.
Már bocs, de te normális vagy? Hogy tűrheted el, hogy így beszéljen veled? Az még belefér, ha valaki néha-néha poénos megjegyzéseket tesz a barátaira, pl. nekem tényleg csálén állnak a lábujjaim és a volt legjobb barátnőm mindig azt mondta, olyan a lábam, mint egy szalonna..De egyébként ezt leszámítva sose cikizett volna amiatt, hogy hogy mozgok vagy milyen béna vagyok valamiben, amiben ő jó...
Szerintem küldd el a halál f**zára ezt a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!