Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lány barátnak szájra puszi?

Lány barátnak szájra puszi?

Figyelt kérdés
Ha egy egyedülálló lány barátom van akkor a szájra puszi az elfogadható? De ha van barátnőm akkor szerintetek ne hagyjam a lány barátomtól a szájra puszit?

2018. szept. 30. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Barátságba nem elfogadható a puszilkodás:D mert az már nem barátság:)
2018. szept. 30. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Hát... Én nyitott kapcsolatban élek, szóval nekem oké. De egy hagyományos kapcsolatban, ha messze nem is megcsalás, nem fair?
2018. szept. 30. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
*+?
2018. szept. 30. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
*-
2018. szept. 30. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

A fiú-lány/férfi-nő kapcsolatokban annyi ilyen félreértés van, hogy az hihetetlen...

Itt egy útmutató, amit ma már le kellett írnom valahova, de mindegy: amit a férfi barátaiddal megteszel, azt nyugodt szívvel megteheted a női barátaiddal is, viszont ha valamit kényelmetlennek érzel férfitől (pl szájrapuszizás) azt nővel se tedd, mert az nem baráti gesztus.

2018. szept. 30. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azta mi a szar...

Azt tudod ha egy lanyal szajra puszizol es nem vagytok egyutt es te csak haverkent tekintesz ra az ciki??

Masik ha baratnod van es akarki mast megcsojolsz szajra puszilsz az csalasnak szamit?

Szerintem kerdezd meg a baratnod h mit szol ehez.

2018. szept. 30. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Szájra ne adj neki, csak arcra a lány barátodnak.
2018. okt. 1. 07:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez már az intimitás része.

Szájra ne adj, max csak arcra.

2018. okt. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!