Hogy illik puszit adni barátnak, ismerősnek?
Sokan csak a levegőbe puszilnak, én azt nem szeretem. Nekem az ajkaim hozzáérnek a másik arcához. Olvastam azt is, hogy nem illik cuppanósat adni, máshol meg azt, hogy az a jó, ha cuppan, csak ne nagyon. Szerintem ha már hozzáér az ajkunk az arcához, akkor egy kicsit mindenképpen cuppan.
Találtam egy kapcsolódó kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Itt valaki írta, hogy: A másik arcához nyomod gyengéden az összezárt ajkaidat, nagyon kis levegőt rászívsz és egyből elhúzod onnan a szád.
Ezt nem is nagyon értem... levegőt rászívni? Azt meg hogy? Én úgy szoktam, hogy csücsörítek, majd cuppantok egyet finoman a másik arcára (ha nagyon jóban vagyunk, akkor kicsit erősebben), de nem szívogatok puszi közben levegőt meg ilyenek, vagy legalábbis nem szándékosan.
Tudom, hogy bonyolultan és hülyén hangzik egy ilyen kérés, de érdekelne, hogy ti hogy szoktátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!