Ffi barátnak tényleg nem érdemes kiönteni a lelkünket?
A férfiak egyszerűek. Ha valami nyomja a szívünlet jobb hagyni a panaszkodást, arra annak a barátnők vagy elmondhatjuk nektek?
Átéreznétek? Vagy ezzel nem szabad a pasit "idegesíteni"?
Ki hogy van ezzel?
Nemet is!
Pont hogy a lány barátnőim inkább velem vitatták meg a problémájukat, nem a barátnőikkel,de ez lehet, hogy egyedi eset.
Férfi.
Hát peeersze, a férfiak marhára racionálisak, és csak komoly, értelmes problémáik vannak, soha nem szoktak hülyeségeken pörögni meg nyafogni!
Egyszerű: ha nem akar meghallgatni, az azt jelenti, hogy leszarja, mi van veled. Rámondja, hogy nem "valódi probléma", csak hiszti, meg ehhez ő túl komoly ember, oszt kész. Soha nem értettem, hogy emberek honnan veszik a bátorságot, hogy más gondjairól ítéletet mondanak, látatlanban eldöntsék, mi valódi gond és mi nem.
A barátaim (fiúk is, lányok is) azért barátok, mert mindenről lehet velük beszélgetni, gondokról, örömökről egyaránt. Az arrogáns "felülről" kommunikáló embereket hamar kiszúrom, és lepattintom.
Olyan unalmas már ez a sztereotipizálás! Én férfiként érzékenyebb, vagyok, mint a nők nagy része. A világ nem úgy működik, hogy egy férfi csak EZT, egy nő pedig csak AZT érezheti.
"A férfiak egyszerűek." - hát e téren te sem panaszkodhatsz, ha ilyet képes vagy leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!