Barátnak hogy érdemes megfogalmazni, hogy kezdenek idegesíteni?
Van egy régi jó barátom, és mostanában elkezdett idegesíteni, mert olyan szokásokat vett fel, amik számomra vállalhatatlanok. Valami "guru"-hoz kezdett járni, ami nekem olyan kicsit, mint egy szekta. Életvezetési tanácsadó vagy mi a fene. Akármit mesélek magamról, ott kötünk ki, hogy nekem is járnom kéne ilyenhez, mert megoldaná a problémámat. Ha randizom valakivel, akkor is az van, hogy problémásnak tűnik a férfi, elmehetne életvezetési tanácsadóhoz...
Ha a baráti beszélgetésünkkor beszámolok valamiről, ami nem jött össze, akkor: "biztos rosszul vezetem az életem..."
Közben idézetekkel szórja tele a facebookot a szeretetről, szerintem meg az empátiája eltűnt és sokkal több olyan megjegyzést tesz, amiből az jön le, hogy nem érdekli a másik ember egyáltalán.
Hogyan lehet ezt elővezetni? Már nem szívesen találkozom vele, pedig régi barátom.
Egyre ritkábban kell találkozni, aztán megszakítani vele a kapcsolatot.
Talán észbe kap, ha fontos vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!