Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnak hogy érdemes megfogal...

Barátnak hogy érdemes megfogalmazni, hogy kezdenek idegesíteni?

Figyelt kérdés

Van egy régi jó barátom, és mostanában elkezdett idegesíteni, mert olyan szokásokat vett fel, amik számomra vállalhatatlanok. Valami "guru"-hoz kezdett járni, ami nekem olyan kicsit, mint egy szekta. Életvezetési tanácsadó vagy mi a fene. Akármit mesélek magamról, ott kötünk ki, hogy nekem is járnom kéne ilyenhez, mert megoldaná a problémámat. Ha randizom valakivel, akkor is az van, hogy problémásnak tűnik a férfi, elmehetne életvezetési tanácsadóhoz...

Ha a baráti beszélgetésünkkor beszámolok valamiről, ami nem jött össze, akkor: "biztos rosszul vezetem az életem..."

Közben idézetekkel szórja tele a facebookot a szeretetről, szerintem meg az empátiája eltűnt és sokkal több olyan megjegyzést tesz, amiből az jön le, hogy nem érdekli a másik ember egyáltalán.

Hogyan lehet ezt elővezetni? Már nem szívesen találkozom vele, pedig régi barátom.

2017. dec. 27. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyre ritkábban kell találkozni, aztán megszakítani vele a kapcsolatot.

Talán észbe kap, ha fontos vagy neki.

2017. dec. 27. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt sehogy elővezetni. Kevesebbet kell vele találkozni, előbb - utóbb rájön mi lehet az ok, ha egyáltalán érdekli.
2017. dec. 30. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A másik megoldas, ha nyíltan megmondod neki, hogy nem szeretnéd, ha "eletvezetési tanácsokkal" traktálna, mert idegesít, nem érdekel.
2017. dec. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!