Mennyire érezhető ez sértésnek az én részemről?
Sziasztok!
10 éves érettségi találkozó volt ma... de én még csak nem is tudtam róla, mert nem hívtak meg! Tudtam, hogy nem volt senkivel se szoros a kapcsolatom, mert nem tudok könnyen barátkozni,főleg,hogy csak belecsöppentem a csapatba!Ennek ellenére próbálkoztam, de nem nagy sikerrel! Facebookon "ismerősök" vagyunk egy páran,de ma nagyon sziven ütött, hogy még csak nem is gondoltak rám, pedig egy ilyen találkozó erről szól/na vagy nem?
Ez most annyira rosszul esett, hogy elsírtam magam! S közben rájöttem,hogy 30 évesen nincsenek igaz barátaim! Tudomásom szerint utálni nem utált senki s én se senkit!
Ne vedd a szívedre. Mindenkit meg kellett volna hívniuk függetlenül attól, hogy kedvelték-e vagy sem, más esetben nem lehetne osztálytalálkozónak nevezni.
Engem meghívtak, csak utána az időpontról és a helyszínről felejtettek el szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!