Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy közöljem majd velük,...

Hogy közöljem majd velük, hogy őket nem terveztem meghívni az esküvőmre?

Figyelt kérdés

2 és fél évig laktam együtt 6 csajjal az egyetem alatt, viszont amióta szétváltak útjaink csak neten tartjuk a kapcsolatot, ritkán találkozunk, főleg netes beszélgetések folynak egy csoportban. Közülük 1 lánnyal vagyok nagyon jóban, barátnők is vagyunk, akivel minden héten találkozom, szinte mindennap kapcsolatban vagyunk egymással.

A párommal 2 hete kitaláltuk, h jövőre összeházasodunk. Hagyományos falusi lagzit szeretnénk, viszont a legközelebbi rokonok és barátok társaságában. Csak ezt az 1 lányt tervezem meghívni, aki már tud a nagy napról, viszont a többiek még nem. Valahogy nem is merem nekik felhozni, h kitűztük az esküvő dátumát, mert egyből rá is kérdeznek majd, h ők meglesznek-e hívva. Rettentően félek, h ebből balhét csinálnak, esetleg ízetlen megjegyzésekkel fognak jönni, vagy a barátságomat minősíteni ezzel, ha közlöm velük, h ők nincsenek betervezve a vendégeknek... A barátnőm (közülük az az 1 lány akit említettem) azt mondta, h ez őket minősítené ha ebből haragot csinálnának és nem értenék meg, h kis lagzit szeretnénk. Végül is igen, de mégis... Szerintetek? Vagy inkább hívjam meg őket?

2018. szept. 20. 13:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hívd el őket csak a ceremóniára, a lagzira már nem kell. nekem is volt olyan vendégem, aki csak a "műsort" nézte meg, aztán elment. ő olyan meghívót kapott, a többieknek meg ki lett domborítva, hogy "és az utánakövetkező vacsorára"

így nem kerül pénzetekbe, a káposzta is megmarad és a kecske is jóllakik.

30/N

2018. szept. 20. 15:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Természetesen küldenék nekik értesítőt, viszont én az azt követő lakodalomra gondolok, h nem lesz-e belőle balhé, h ök oda nem jöhetnek
2018. szept. 22. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!