Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lenne ha fognánk az összes...

Mi lenne ha fognánk az összes embert itt akinek nincs barátja és be tennénk őket egy szobába ahol barátkozhatnak?

Figyelt kérdés

3 napja nézem ezt az oldalt, minden második kérdés arról szól hogy mindenki olyan magányos, nem tud barátkozni, stb... ha ezeket különböző emberek írjak ki, miért nem barátkoznak egymással?

26/n

#ismerkedés #barát #magány #magányos emberek
2018. szept. 2. 10:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
érdekes
2018. szept. 2. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Alapjába véve szeretek neten (is) ismerkedni.

Viszont nem tudok csak úgy akárkivel barátkozni "magányosan vagyunk alapon". Egyszer kiírtam egy hasonló kérdést, és meghívtak egy ilyen chat-klubba, ami állítólag arról szólt, hogy beszélgetnek azok, akik épp magányosak, vagy mi. Akármennyire egyedül voltam, nem tudtam ehhez szegődni, nem igazán tudtam, hogy szóljak hozzá a beszélgetéshez, nem volt kedvem hozzá.

Lényegében nem azért vagyok magányos, mert ne vennének körbe emberek... tehát ennek semmi köze a problémához.

2018. szept. 2. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Teljesen felesleges.

Aki a való életben magányos,nincsenek barátai,társasági köre,annak meg van az oka,bármilyen pszichés betegség probléma lehet a háttérben.

És azt ne felejtsük el,hogy például aki egyedül él otthon,az nem biztos hogy egyenlő a magányossággal.

De lehet,hogy sokan szeretik is az egyedüllétet,nem mindenki ilyen agyonszocializálódó típus.

2018. szept. 2. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, lehet, tudom, miről beszélsz. Én is csomószor, mikor kérdeztem/választ írtam az oldalon, kaptam különböző felhasználóktól egy üzenetet, hogy csatlakozzak hozzájuk a chatoldalon. Egyszer megnéztem, de annyit láttam, hogy van pár ember, akik egymással beszélgetnek ki tudja már, mióta, ehhez nem tudom, egy random idegen mit szólhatna hozzá..

Ha mi csinálnánk itt egy új chatoldalt, annak is ugyanez lenne a vége, hogy több tucat emberből 6-7 barátokra lelne egymásban, a többiek meg le vannak szarva.

2018. szept. 2. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
A 12.-nek akartam
2018. szept. 2. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!