Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lenne ha fognánk az összes...

Mi lenne ha fognánk az összes embert itt akinek nincs barátja és be tennénk őket egy szobába ahol barátkozhatnak?

Figyelt kérdés

3 napja nézem ezt az oldalt, minden második kérdés arról szól hogy mindenki olyan magányos, nem tud barátkozni, stb... ha ezeket különböző emberek írjak ki, miért nem barátkoznak egymással?

26/n

#ismerkedés #barát #magány #magányos emberek
2018. szept. 2. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Jó ötlet, volt már hasonló elgondolás, de hamvában holt maradt.
2018. szept. 2. 10:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Neked sincs barátod ?
2018. szept. 2. 10:22
 3/15 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy sok magányos van, viszont itt is érvényes az ahány ember annyiféle ízlés. Szóval az elgondolás nem ennyire egyszerű.
2018. szept. 2. 10:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy irányított beszélgetés jót tehetne nekik. Nem biztos, hogy egymással kezdenének barátkozni, de egyrészt jó hatással lehetne rájuk, hogy éreznék, nincsenek egyedül a problémájukkal, másrészt talán kiviláglana valamiilyen minta abban, miért megy nehezebben nekik a kapcsolatok kialakítása/megtartása.
2018. szept. 2. 10:42
 5/15 A kérdező kommentje:
mi lenne ha csinálnánk egy közös fórum topikot valahol és mindenki írna magáról egy sort és a hasonló gondolkodású emberek fel vehetnék egymással a kapcsolatot?
2018. szept. 2. 10:57
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
nekem van rengeteg barátom de a baráttalanok érdekében jónak látnám, adnék tippeket
2018. szept. 2. 11:10
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
Szereznének néhány ellenséget.
2018. szept. 2. 11:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

voltak hasonlo, mindenki jöjjön aki akar innen chatre megmozdulások

de olyan szemét sérült emberek találtok oda hogy iszonyat

voltak kellemesebb részei, de a végére csak elfajzott lett

és igazábol kiszűrniaz ilyet meg hoszabb ideig fennt tartani az érdeklődést nem egyszerű

de igen kellenének ilyenek, ha nem is online a valóságban is

2018. szept. 2. 11:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem menne, így szerimtem nem jó ötlet. Sok ember között én mindig egy szótlan, félénk ember maradok.

Van ilyen oldal/próbálkozás. Személy szerint barátokra vágyom, nem netes beszélgetőtársakra, a netes beszélgetés nekem semmit sem ad, személytelen. A következő probléma, hogy mindenki Budapesten lakik, ott keres barátokat. Nekem ettől vidékiként szintén nem lesz jobb.

2018. szept. 2. 11:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszul értelmezed a problémát. A barátokat, akik nincsenek, nem lehet beszerezni őket, mint egy boltban, kilóra.

Az ember barátkozhat bárkivel maga körül, ha kellően barátságos jelleme van, vagy némi szociális érzéke. Aki nem tud barátkozni, azt akárhány ember körbeveheti, és már eddig is körbevették őt nagyon sokan, sok szobában. Épp ezért kellene barátságosabbá válniuk, nyissanak a környezetük felé.

2018. szept. 2. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!