Mi lenne ha fognánk az összes embert itt akinek nincs barátja és be tennénk őket egy szobába ahol barátkozhatnak?
3 napja nézem ezt az oldalt, minden második kérdés arról szól hogy mindenki olyan magányos, nem tud barátkozni, stb... ha ezeket különböző emberek írjak ki, miért nem barátkoznak egymással?
26/n
voltak hasonlo, mindenki jöjjön aki akar innen chatre megmozdulások
de olyan szemét sérült emberek találtok oda hogy iszonyat
voltak kellemesebb részei, de a végére csak elfajzott lett
és igazábol kiszűrniaz ilyet meg hoszabb ideig fennt tartani az érdeklődést nem egyszerű
de igen kellenének ilyenek, ha nem is online a valóságban is
Nekem nem menne, így szerimtem nem jó ötlet. Sok ember között én mindig egy szótlan, félénk ember maradok.
Van ilyen oldal/próbálkozás. Személy szerint barátokra vágyom, nem netes beszélgetőtársakra, a netes beszélgetés nekem semmit sem ad, személytelen. A következő probléma, hogy mindenki Budapesten lakik, ott keres barátokat. Nekem ettől vidékiként szintén nem lesz jobb.
Szerintem rosszul értelmezed a problémát. A barátokat, akik nincsenek, nem lehet beszerezni őket, mint egy boltban, kilóra.
Az ember barátkozhat bárkivel maga körül, ha kellően barátságos jelleme van, vagy némi szociális érzéke. Aki nem tud barátkozni, azt akárhány ember körbeveheti, és már eddig is körbevették őt nagyon sokan, sok szobában. Épp ezért kellene barátságosabbá válniuk, nyissanak a környezetük felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!