Igazi barát az ilyen? Mit kellene tennem?
Előzmények: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Azóta annyi történt, hogy 1x - 2x írt, meg augusztus közepén megkérdezte, hogy át-e megyünk a szomszéd medencébe. Én azt mondtam neki, hogy ne haragudj, nem lehet, mert tanulnom kell. Erre megint be vágja a sértődöttet, amit még mindig nem tudok megérteni, mert augusztusban ő is mindig készül a szeptemberi vizsgaidőszakra. Igaz, ha csak a tanulás akadályozna, egy napot rá szánhatnék, de nincs most pénzem, az egyetem meg itt van, a szüleim sem tudnak mindig fedezni, amint megjön decemberben az ösztöndíjam, vissza is adom anyukámnak a támogatást, mert tudom, hogy neki se nincs. De ha azt mondom a barátnőmnek, hogy "nincs pénzem", azt pláne nem ért meg, ahogy az előző kérdésben is olvashattátok.
Arról nem is beszélve, hogy egész évben hányszor elhívta magamhoz egy délutánra, még csak pár órára sem jött el, mondván, " Tanulnom kell". Akkor most én is pukkadjak?
Ha én írok, akkor beszélünk. Ráuntam a kedvében járni, hiába legjobb barátnő, és hiába 15 éves barátság.
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!