Mit kellett volna tennem?
Van két barátnőm, legyen az egyik X, a másik Y. Szóval X-szel mélyebb a kapcsolatom, míg Y-nal inkább ilyen haver típusú. A két lány között viszont valami barátságféle van. Y-nak volt egy hapsija, akivel aztán szakítottak, de aztán az a srác összejött X-szel. Erről Y nem tudott. Viszont X elmondta nekem és megkért, hogy ne mondjam el. Úgy voltam vele, hogy rendben, ez az ő dolguk, nincs jogom beleavatkozni, beleszólni. Mondtam X-nek, hogy neki kéne elmondania, de persze nem merte.
Viszont eljött a mai nap, amikor kiderült ez az egész dolog, és Y dühbe gurult. Az egész osztály előtt felpofozta X-et és kiosztotta. Én úgy vélem kicsit megérdemelte, én is kiakadtam volna, viszont nem mindenki előtt kell ezt lerendezni szerintem. Viszont Y direkt csinálta a nagy jelenetet, hogy mindenki X ellen forduljon.
Az is kiderült, hogy X másik két barátnője és én tudtunk erről a dologról. És most az a helyzet, hogy elítél és én vagyok a rossz ember.
Megértem, hogy mérges, hogy rosszul esik neki, de nem kerültem egy egyszerű helyzetbe. Úgy gondoltam, hogy ez az ő dolguk és nekik kéne lerendezni. Ha elmondom a titkot, akkor X utál meg, ha pedig nem, akkor ahogy most is történt Y utál.
Nem tudom, hogy jól döntöttem-e, teljes bűntudatban fetrengek és a sírógörcs kerülget. Főleg, hogy körülbelül az egész osztály Y mellett áll, és az ő szemükben is rossznak számítok. Pedig én nem akartam rosszat.
Ti mit tettetek volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!