Hol köthetnék barátságokat, olyan emberekkel akikkel kölcsönösen segítjük egymást?
Régen borzasztó társaságokba jártam, jófej emberekkel. Csak az ő jóindulatúságuk addig terjedt, hogy megosztották velem a sörüket meg adtak cigarettát.
Jó volt, de új életet akartam kezdeni és sikerült is: már nem dohányzom és nem is iszom és edzeni járok, illetve szaunázni, hogy méregtelenítsek.
Emellett fejlesztem magamat, mert vállalkozást fogok indítani.
Viszont számomra ez egy új életforma, s állok is elébe, de az első lépcsőfoka az ismerkedés hasonló emberekkel.
Szóval, hol találkozhatnék olyan emberekkel akik nem pesszimisták, anarchisták, alkoholisták s fújnak meg köpködnek a világra, hanem el is akarnak érni valamit az életben?
22/F
Én is ugyanezen gondolkodom...
22/L
Fogalmam sincs de ha valaki tudja a választ kérem írja meg!
19/L
Bárhol a világon, nekem például vannak céljaim amit biztos hogy el fogok érni, én már csak pozitívan gondolkodok, ha gondolod írj.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!