22 éves férfi vagyok. Nem tudom mi a baj velem, de nem sikerül barátságokat szereznem. Elég szótlan vagyok egyébként, de ha van valakivel beszélnivalóm akkor beszélek. Mit tegyek?
Szia!
Nem hiszem, hogy baj lenne veled.
Valószínűleg zárkózottabb típus vagy, nincs ebben semmi rossz. Sok múlik azon, hogyan éled meg.
Tapasztalatból mondom, ha rágörcsölsz és azt hajtogatod, hogy veled van a baj, csak a saját helyzetedet nehezíted.
Egyébként érdekel, miért érzed úgy, hogy nem sikerül barátkoznod. Kifejtenéd? :)
Tippnek tudom adni, hogy járj el egyedül ide-oda, legyél nyitott, kedves és mosolyogj!
De nem nagyon fejtetted ki a problémádat, így egyelőre ennél többel nem tudok szolgálni.
Én is így érzek, sajnos manapság az emberi kapcsolatok egyre nagyobb mértékben értéketlenednek el. Ha lenne kedved eszmecseréhez, írj!
25f Bp
Első válaszoló vagyok.
Így azért más a helyzet, és duplán együtt érzek veled mert ugyanebben a cipőben járok.
Szimplán annyi a gond, hogy a körülötted lévő emberek érdektelenek számodra. Az energiavámpírokat meg építsd le, tőlük tényleg meg kell szabadulni, mert csak a rosszat hozzák az ember életébe (szintén tapasztalat :"D)
Viszont jó hír számodra, hogy mivel nem veled van a baj, komolyabb erőfeszítés nélkül tudsz változtatni a dolgon. Csak annyi kell, hogy elmenj ide-oda, legyél laza és nyitott az ismerkedésre. Meg persze türelmes! És akkor előbb-utóbb ki fog alakulni egy olyan ismerősi, baráti kör, akikkel jól érzed magad. Menj esetleg olyan közegekbe is, amelyek első látásra nem nyerik el a tetszésedet, esetleg totálisan mások, mint te. Hátha pont az ilyen emberek között találsz érdekeseket.
Egyébként ha gondolod írj nekem, szívesen beszélgetek én is veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!