Hol vagy hol baratkozzak?
Bárhol.
Bár szerintem nem neked kéne görcsösen keresned, hanem megvárni, hogy elinduljanak feléd, mert mindig elszoktak az emberek, ha nem keresed őket.
Minden életszakaszban olyan nehéz barátkozni.. Gyerek nélkül is.. :( Jártok közösség be? Mennyi idős a gyermek?
Van valamilyen hobbid? Esetleg érdeklődési körödnek megfeleló csoportban is is ismerkedhetsz. Nekem lettek így barátaim.
Talán óvoda/iskola körül lesz majd szülő akivel össze tudsz barátkozni, addig is rajzos kreatívos csoportban is ismerkedhetsz. A kreatív emberek általában nyitottak is, szeretnek beszélni. (legjobb barátnőm is az) pl. Facebook csoport vagy fórum. Nálam sorozat fórum volt ahol több barátot is találtam. Vagy ha szeretsz társasjátékot játszani majdnem mindenhol vannak már klubbok, ott is lehet kapcsolatokat építeni.
Az azonos érdeklődés mindig segít van miről elindítani a beszélgetést aztán kiderülhet, hogy más területen is egy hullámhosszon vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!