Ti felvilágosítanátok a helyemben, hogy valójában csak ismerősök vagyunk nem barátok? Létezik, hogy valaki ennyire nem veszi észre magát vagy naivnak tartja a másikat?
Igen, felvilágosítanám.
Bár lehet, hogy ők is tudják, ez csak amolyan érzelmi kihasználás, van aki hagyja, és azzal megteszik, a maguk érdekében, mert nekik ez valamiért “jó”.
Kár ezen filózni, inkább nem-et mondani nekik, akkor abbahagyják. Ne foglalkozz velük, inkább szerezz jobb barátokat.
Lehet, hogy megmondanám neki, hogy nem vagyunk olyan közeli barátok, mint amilyennek gondolja.
Egyébként meg ignorálni kell az ilyet.
1-es válaszoló: lehet benne valami,hogy talán tudja is, csak próbálna manipulálni,mert ő ebből kapcsolatból érzelmileg táplálkozna és nem én hiányzok neki, hanem az amit nem kap meg ezáltal.Vannak jobb barátaim is,akikkal spontán mennek ezek a dolgok minden kialakul anélkül,hogy erőltetnénk.Magam se tudom már minek áldoztam időt erre az emberre,de legalább egy jó tapasztalat volt.
3-as válaszoló:lehet,hogy már rájött,mert távolságtartó vagyok vele és ezt érezheti és amikor leállít ő indítványozza,hogy akkor menjünk,meg majd találkozunk...Ha őszinte lennék legalább tudná mi a véleményem,de lehet nem érdemes neki ezt elmondani.Sokszor vannak finom ironikus megnyilvánulásai.Bár ha mindezt elmondanám neki azzal földre teríteném, megszégyeníteném,mert látok belőle olyan valamit amit ő leplezne.
PErsze, hogy létezik.
Én is jártam énekkarba, erre az egyik csaj totál rám akaszkodott.
Menjünk ide-oda, kávézzunk, stb... mondom wtf? MINEK? Az, hogy heti egyszer énekelünk még 6 másik emberrel együtt, nem jelenti azt, hogy barátok vagyunk :D
Aztán mikor megmondtam neki, akkor jujde megsértődött.
6-os, én SZERETEK kávézni a BARÁTAIMMAL, de nem énnekkaros társsal, aki azt hiszi!, hogy mekkora barinők lettünk.
Szoktam fagyizni, teázni roknokkal, barátnőimmel, de valam random emberrel nem, főleg, hogy piócának hiszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!