Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

17/L vagyok gimibe járok és annyira egyedül érzem magam. Van 4 osztálytársam akik inkább haverok de soha nem számíthatok rájuk semmiben. Soha nem ér rá senki,nem akarnak találkozni... 1 barátnőm maradt általánosból de szinte már nem is találkozunk amióta van barátja.Soha nem ér rá és még ha írok neki akkor se nagyon válaszol. Olyan rossz érzés ez az egész. Mindig látom hogy mások milyen jól érzik magukat,buliznak,moziznak stb... Annyira hiányzik ez az életemből. valaki akire számíthatok, valaki akivel beszélgethetek akivel elmehetek moziba kávézni stb... Úgy érzem csőd az èletem. Senkit nem érdekel mi van velem,vagy hogy vagyok.

Nem értem mit csinálok rosszul. Mindenkivel kedves vagyok segítőkész. De csak akkor vagyok jó ha kell valami.

Ez a nyaram is szörnyű. Semmi nem jön össze még munkát se találtam. Itthon ülök egész nyáron mint egy csődttömeg és sírok. Soha nem voltam még ilyen magányos.

Mit csináljak?

Olyan jó volt ezt végre kiadni magamból. Senkinek nem tudom ezt elmondani.

2018. aug. 11. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%

Én is csak akkor voltam jó ha kellet valami ezért ezekkel az emberekkel meg is szakítottam a kapcsolatokat, remélem te is ezt fogod tenni,én is látom hogy körülöttem mindenki boldog én is az akarnák lenni.

Még nincs vége a nyárnak nyugi, kezdj el valamilyen nyelven tanulni, biztos vagyok benne hogy később jól fog jönni.

Ne sírj semmi értelme, inkább írj nekem ha szeretnél igaz én 3 évvel idősebb vagyok és fiú de nekem is szükségem lenne egy barátra.

2018. aug. 14. 13:08
 12/12 anonim válasza:
41%
Nekem sincsenek barataim.
2018. aug. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!