1. Hány éves vagy?
2. Van-e a közeledben (akár szomszéd, akár ismerős a városban) barátod? Mert azt nem hiszem el, hogy 1 darab sincs.
Na jó, lehet, hogy elhiszem, mert... Sajnos átéreztem én is. Gondolom iskolába jársz, próbálj meg az osztálytársaiddal jóban lenni. Ha az megvan, akár a gép előtt is szerezhetsz barátokat. De inkább a való életben. Az se baj ha fiatalabb nálad, hidd el, jó érzés, ha az embernek van barátja. Együtt beszélgettek, játszotok, és.. milyen romantikus vagyok:D
Az iskolában ismerkedtem meg egy ugyan nálam fiatalabb, viszont aranyos gyerekkel. Egy szakkörre jártunk, és ott ismerkedtünk meg.. Tudtam, melyik utcában lakik, így néha-néha elnéztem oda, hátha ott van. És ott volt egyszer! Megtudtam a pontos címét is, megbeszéltünk találkozókat, igaz, hogy az 1. találkozó hétfőn volt, és akkor találtam rá ott az utcájában... Hát igen.
Na de mondom menjél ki a szabadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!