Az gáz ha minden lány barátommal szívesen lefeküdnék?

Visszataszító és szánalmas alja nép.
S ilyenek miatt vannak ezek az általánosítások:
Az összes nő egy *****.
Az összes pasi farokcentrikus *****.
A nép zöme visszataszító s hánynom kell tőletek, kik ilyenek.
Példát kellene venni a gerléktől.
Olyan flegma, lekezelő lennék veletek is...mint azokkal a lyuk vadászokkal, kik bepróbálkoztak s eltapostam őket pusztán szavakkal s tekintettel.
Kifejezetten élveztem milyen jó a magatok félét mentálisan megtörni s szégyenbe lehajtott fejjel látom őket, ha összefutok velük. 😂
Az ilyen fűvel-fával dugó nép nehezíti meg azok emberek Értelmes pár keresését a Normális ember számára, kik kihalóban vannak kb ><
Jó nehéz dolgom volt, de a porig alázás s az emberek kiisemési tapasztalataimat csiszolhattam. 😊
Én is szeretem a szexet, de van büszkeségem, tartásom s ha valaki nem tud egy emberrel megfelelően s kielégítően "játszani", ott komoly gondok vannak.
(számomra a kapcsolatban a szex 50%-ot kap, a többi pedig olyan alap s összefüggő dolgok/tényezők, amikről az átlag ember elfeledkezik vagy hiányzik a személyiségéből)
S igen: Gáz!
Azért, mert te is egy újabb pl-ja vagy az alja népnek.😂 cikiii

11#-es egy vérbeli melegeknek nem áll fel... Vannak meleg ismerőseim.
Nem egynél mászott a ribizli már s lankadt farokkal voltak... Miközbe undorodva lökik le a csajt magukról...😐
Valami biszex hajlam lehet benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!