Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az gáz ha minden lány barátomm...

Tekissunyi kérdése:

Az gáz ha minden lány barátommal szívesen lefeküdnék?

Figyelt kérdés
19/F

2018. aug. 10. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Velem is néhány lány barátom le akar feküdni, egy akadálya van, hogy meleg vagyok. Az egyik szinte már rendesen rajtam volt, de nem nagyon keményedett a farkam. Mondtam neki ha tovább folytatja, akkor is csak ő fogja jobban élvezni.
2018. szept. 23. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. 19 éves vagy, csak a hormonok hajtanak. És azért érzed ezt, mert még nem találtad meg a megfelelő párt. Viszont ha megtalálod, és utána is ez van... hát az ember is csak egy lény, ami fenn akar maradni, és nem kimondottan monogám kapcsolatra termett, csak mi gondolkodunk.
2018. okt. 30. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem gaz,ha tetszel nekik.
2018. dec. 28. 03:29
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

Visszataszító és szánalmas alja nép.

S ilyenek miatt vannak ezek az általánosítások:

Az összes nő egy *****.

Az összes pasi farokcentrikus *****.

A nép zöme visszataszító s hánynom kell tőletek, kik ilyenek.

Példát kellene venni a gerléktől.

Olyan flegma, lekezelő lennék veletek is...mint azokkal a lyuk vadászokkal, kik bepróbálkoztak s eltapostam őket pusztán szavakkal s tekintettel.

Kifejezetten élveztem milyen jó a magatok félét mentálisan megtörni s szégyenbe lehajtott fejjel látom őket, ha összefutok velük. 😂

Az ilyen fűvel-fával dugó nép nehezíti meg azok emberek Értelmes pár keresését a Normális ember számára, kik kihalóban vannak kb ><

Jó nehéz dolgom volt, de a porig alázás s az emberek kiisemési tapasztalataimat csiszolhattam. 😊

Én is szeretem a szexet, de van büszkeségem, tartásom s ha valaki nem tud egy emberrel megfelelően s kielégítően "játszani", ott komoly gondok vannak.

(számomra a kapcsolatban a szex 50%-ot kap, a többi pedig olyan alap s összefüggő dolgok/tényezők, amikről az átlag ember elfeledkezik vagy hiányzik a személyiségéből)

S igen: Gáz!

Azért, mert te is egy újabb pl-ja vagy az alja népnek.😂 cikiii

2019. jan. 31. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:

11#-es egy vérbeli melegeknek nem áll fel... Vannak meleg ismerőseim.

Nem egynél mászott a ribizli már s lankadt farokkal voltak... Miközbe undorodva lökik le a csajt magukról...😐

Valami biszex hajlam lehet benned.

2019. jan. 31. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!