Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen fontosak a férfiak...

Miért ilyen fontosak a férfiaknak a haverjaik?

Figyelt kérdés

Két hosszú kapcsolaton túl, azt látom, hogy meg tudnának halni értük. Foggal körömmel ragaszkodnak,hogy ők hadd lehessenek a haverjaikkal.

Férjem is ilyen...

Heti egyszer muszáj talalkoznia velük, különben látom rajta hogy zavarja hogy kimarad a buliból...

2018. aug. 1. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a haver-függőséget én sem értettem sosem, pedig férfi vagyok.

Egy dolog suhancként bandázni a haverokkal, bulizni, nyaralni, meccset nézni, stb. De ez a heti rendszereségű összejárás meg is szűnt, miután a család lett az első. Néha felhívjuk egymást, ha kell valami, de ennyi. Emberileg nem lettünk rosszabbak, szerintem számíthatunk egymásra, de a család és a munka az első mindegyikünknek.

Mondjuk ez a haver-függés lehet, hogy jellem kérdése. A gyengébb jellemű embereknek kell az önigazolás, amit a haveroktól így-úgy megkap.

2018. aug. 1. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Te hülye vagy. Nagy szeretet ez.... Heti egy találkozás... Mekkora bűn... Kajak nem tudok mit írni ,lesokkolt ez. Azt hiszed hogy családja van azt már köteles les**rni mindenkit,csak mert Őfelsége azt várja el tőle??? Ő nem a tulajdonod,hanem a párod.... Nekem az exem heti 2-3x is talizott haverokkal,k**vara nem erdekelt,orultem is neki.... Huh...Néha kajak ugy sajnálom szegény férfiakat....23L
2018. aug. 1. 19:40
 13/15 he84 ***** válasza:
Mivel a párod, elvileg szereted őt, akkor nem értem, miért zavar ez téged, hogy hetente egyszer talizik a haverjaival, barátaival. Ha szereted őt, akkor elsősorban neki kéne jót akarnod és nem magadnak önző módon kisajátítani! Vagy fogadd ezt el, vagy ha ennyire nem bírod, akkor szakíts vele és keress olyan férfit, akinek nincsenek se haverjai, se barátai! Bár igaz, hogy majd aközben ő is szerezhet és akkor ott is eljön nálad ez a gond. Tanuld meg ezt elfogadni, ne legyél ennyire önző! Plusz nem árt tudnod, hogy a férfiakban általában ott lapul egy olyan, hogy vágynak néha más férfiak társásaságára is.
2018. aug. 1. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Mert olykor jobban meg lehet bennük bízni, mint a nőkben...
2018. aug. 1. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1 az tök normális szerintem, feltéve, ha te is mászkálhatsz el ugyanennyiszer.
2018. aug. 2. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!