Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezzen barátokat?

Parazska001 kérdése:

Hogyan szerezzen barátokat?

Figyelt kérdés

Az interneten megismerkedtem egy 17 éves sráccal. A srác története kiskamasz korában kezdődik. Nem érdekelte az iskola, a szociális élet. Most jött rá, hogy hibázott és sajnos későn. Mire feleszmélt, egy olyan suliban találta magát, ahol nem csak a diákok, de a tanárok intelligenciája is a földet érinti. Nem érzi ott jól magát. Csak, hogy egy példát említsek: "Összebarátkozik" egyik osztálytársával. Annyira bírta a srácot, hogy egyszer még magához is elhívta. Rá két hétre az "úgynevezett barátja" beállt a régi bandájába és cikizték a srácot.

De a családja is nehezíti az életét. Véleményem szerint még lázadó korában vesztette el a szülei bizalmát. Van egy öccse, s kettejük között a szülők különbséget tesznek.

Egyszer csak megismert engem. Rájött arra, hogy én nem lépek le szó nélkül és bennem megbízhat. Mivel magányos, és csak én maradtam neki, nem bír elengedni. pedig jobb dolgom is van, minthogy egész nap a telefonba beszéljek.

Érzelmileg ingadozó emberről van szó, aki hamar felidegesíti magát a legkisebb dolgokon is. Járt pszichológushoz, de azt mondta, hogy én többet segítettem neki. Ez lehet, de nem eleget. Annyira fáj neki a magány, hogy a rossz élete miatt engem okol. Nem biztosítok neki örök boldogságot és csak egy ideiglenes lelki támaszpontja vagyok. Már próbált barátkozni. Először a régi barátaival vette fel a kapcsolatot, de azoktól csak szidalmat kapott, mert régebben otthagyta őket. Új emberekkel nem tud ismerkedni, mert mindig elrontja az első benyomást. Mit tegyen? Hogyan szerezzen új barátokat? Hol van benne a hiba?

2018. júl. 28. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Legjobb talán az érdeklődési kör ami közös valaki mással. Az össze tudja hozni az embereket. Van mirol beszélni,közös téma.
2018. júl. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!