38 évesen az ember hogyan szerezzen új barátokat?
Hobbik, tanfolyamok, iskolák, rendezvények
Én most szereztem egy nagyon jó barátot egy új tanfolyamon amire járok, de hobbim hiába magányos hobbi (geocaching) is sok havert hozott már
Ha pesti vagy, és magadat intellektuálisnak tartod, illetve szívesen barátkoznál egy fiatalabb, de érett személlyel, írj!
25f
Nekem is hasonló a problémám.
Én 34 éves vagyok, és nőnemű. Az ismerőseim, barátaim, haverjaim már mind családot alapítottak, vagy külföldön élnek. Nincs kivel csacsogni unalmas perceimben, úgyhogy jobb híján itt verem el az időmet gyakorin.
A női társaságot nem szeretem. Én nem tudok műkörmökről meg shoppingolásról csacsorászni. Engem az autók érdekelnek, a motorok, a jó filmek, a zene, kirándulás, barkácsolás, utazás, szóval semmi nőies. A pasik viszont be vannak tojva, hogy akarok tőlük valamit, pedig csak haverkodnék.
Köszi a válaszokat !
5# hol pihensz hogy ennyire reklámozod 😊 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!