Értette egyáltalán ez a csaj hogy mit akarok tőle? A főnöke miért ennyire bbunkó?
Láttam a boltban egy csajt aki nagyon megtetszett, ez még múlt hét pénteken volt. Hétvégén nem ő volt bent, de most igen. Mármint ott dolgozik.
Délelőtt meg kérdeztem tőle hogy később lenne-e kedve csinálni valamit talán esetleg ha ráér ha van kedve blabla.
Végül is annyit mondott hogy: Felőlem, de este 9-ig dolgozok. Minden nap?
Utána mondott valami olyasmit hogy majd megkérdezi a beosztását és elment valahova hátra.
Én utána kimentem a bolt elé hátha visszajön mert pont csinált valamit. Erre odajött a főnökasszony, hogy ne zaklassam a dolgozókat mert ez egy munkahely, meg hogy nem is kell neki tudnia a beosztását mert majd ő tudja. Meg hogy magánügyeket ne itt intézzünk mert ez egy munkahely. Szerintem valamit félreértett. Dde bbunkó.
Nah persze pont láttam hogy vagy 5-10 percig beszélgetett a főnökasszony valami melós csávóval aki szintén egy vevő volt még pénteken. De akkor ezek szerint neki lehet.
Most nem tudom mit csináljak a boltba így már nem akarok bemenni, de az se megoldás ha este 9-re odamegyek amikor már fáradtan végeznek a munkával.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy előtte egy ideig ott sunnyogtam a bolt körül, kétszer is be mentem venni valamit és csak harmadjára bírtam végül megszólalni akkor meg pont nem vettem semmit.
Utolsó nem, ez nagy tévedés.
De az már a te bajod hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
Utolsó előtti válaszolónak igazat adok, nem egészen érthető a történet. De bocs már hogy nem írok 3 oldalas regényt, azt hittem így is 1értelmű...
"Pontosan nem tudta a főnökasszony hogy ki vagyok mert életemben először voltam abban a boltban múlthét pénteken, akkor meg kb észre se vettek mert 2 percig voltam bent."
Nyilván nem a személyazonosságodra gondoltam, pontos névvel, lakcímmel, szigszámmal, hanem arra, hogy te vagy a bárgyú csávó, aki fél-egy órája lézeng a boltban és körülötte. Kisboltban pedig akkor is észrevették, hogy már harmadszor mész vissza, ha csak két percig voltál bent - amit amúgy kötve hiszek, te magad írtad, hogy az első két alkalommal vásároltál is.
No mindegy, nyugtasd magad, hogy nem te vagy a lúzer, akin bent röhögött az összes csaj, amíg a főnöknő elhajtott, hanem a főnéni a bunkó.:DD
Utolsó az egész boltban összesen 1 ember volt és az egész történet nem tartott tovább 10 percnél. Milyen összes csaj?
1x voltam pénteken 2 percig meg még1x ma anyi különbséggel hogy 2x mentem be. Miért akarod bármi áron bebizonyítani hogy lúzer vagyok?
Hát, bocs, de itt TE voltál a bunkó... ténferegsz a bolt körül, aztán még az ott dolgozót is feltartod.
Tudod, ha olyan a főnökasszony, akkor behívatja a lányt és kirúgja, mert nem végzi a munkáját - miattad.
Létezik telefon, fészbúk, ez fél perc, és mehettek a dolgotokra.
Mert lúzer, vagy, bmeg!
Összesen 10 perc, az pontosabban 9 perccel több, mint amennyit trécseléssel kell tölteni egy munkahelyen.
Persze lehet, hogy nektek szabad negyed órákat is beszélgetés címén lógni, minket ezért pl kirúgnának még aznap.
Otthon nagyon furcsállják az emberek, hogy a munkahelyen melózni kell, és nem flörtölni meg beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!