Értette egyáltalán ez a csaj hogy mit akarok tőle? A főnöke miért ennyire bbunkó?
Láttam a boltban egy csajt aki nagyon megtetszett, ez még múlt hét pénteken volt. Hétvégén nem ő volt bent, de most igen. Mármint ott dolgozik.
Délelőtt meg kérdeztem tőle hogy később lenne-e kedve csinálni valamit talán esetleg ha ráér ha van kedve blabla.
Végül is annyit mondott hogy: Felőlem, de este 9-ig dolgozok. Minden nap?
Utána mondott valami olyasmit hogy majd megkérdezi a beosztását és elment valahova hátra.
Én utána kimentem a bolt elé hátha visszajön mert pont csinált valamit. Erre odajött a főnökasszony, hogy ne zaklassam a dolgozókat mert ez egy munkahely, meg hogy nem is kell neki tudnia a beosztását mert majd ő tudja. Meg hogy magánügyeket ne itt intézzünk mert ez egy munkahely. Szerintem valamit félreértett. Dde bbunkó.
Nah persze pont láttam hogy vagy 5-10 percig beszélgetett a főnökasszony valami melós csávóval aki szintén egy vevő volt még pénteken. De akkor ezek szerint neki lehet.
Most nem tudom mit csináljak a boltba így már nem akarok bemenni, de az se megoldás ha este 9-re odamegyek amikor már fáradtan végeznek a munkával.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy előtte egy ideig ott sunnyogtam a bolt körül, kétszer is be mentem venni valamit és csak harmadjára bírtam végül megszólalni akkor meg pont nem vettem semmit.
A főnökasszony nem tudta hogy miről van szó mert nem volt ott. A csaj meg csak annyira ment hátra hogy én még láttam hogy pakol valamit. Vagyis nem beszéltek.
A főnökasszony problémája meg az volt hogy látta hogy nézek befelé a boltba az üvegajtón keresztül.
Ha meg le akar koptatni: "bocs van pasim" enyi.
Nem hiszem hogy ez ilyen mindennapos dolog lenne, hogy "bocs megint fel akar szedni valaki intézkedj". Ezt meg fél perc alatt nem beszélik meg +hallottam is volna.
De azért köszi.
"Látszik mekkora creep vagy" Ne magadból indulj ki. Meglepődnél hogy néha milyen csajok akarnak ismerkedni velem.
Pontosan nem tudta a főnökasszony hogy ki vagyok mert életemben először voltam abban a boltban múlthét pénteken, akkor meg kb észre se vettek mert 2 percig voltam bent.
Az meg elég jellemző hogy a bolt környékén ácsorognak, csak nem az ajtó előtt mert ez egy ilyen mini coop, de 100 méterre meg ott van a nagy coop, real, nagy tesco minden.
Szerintem ti ne erőltessétek azt hogy le akart koptatni.
Nem is tudom hogy mi értelme kiírni ide egy kérdést. Soha nem arra válaszolnak amire kéne.
A válaszolók legjobb tudásuk szerint megválaszolták a kérdést. Az, hogy te lényeges információkat csak a huszadik kiegészítésben közölsz már a te bajod.
Úgy látszik téged nem lehet meggyőzni, már eldöntötted magadban. Tégy legjobb belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!