Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék megváltozni,...

Hogyan tudnék megváltozni, hogy ne idegeljek ki mindenkit?

Figyelt kérdés
Szép lassan az elmúlt időben egyre kevesebb barátom lett, szépen egy idő után megszakították a kapcsolatot, új meg nem jön már. Azt is tudom,hogy miért. Nagyon nagyon sokat beszélek, és mivel mindig is kevés barátom volt, nagyon fontos az a kevés is nekem, és legszívesebben minden percet velük tölteném. Meg olyan vagyok , aki nagyobb társaságban bezárkózik, meg se szólal, csak hallgat, ellenben két-három emberrel már minden épp eszembe jutó gondolatom megosztom, azaz nagyon nagyon sokat beszélek/írok ezekről. Tippre ez egybefügg azzal,hogy mindig is a rosszakarók azt táplálták belém,hogy unalmas vagyok, és ha picit alább hagy a beszélgetés már előjön ez, és a sok beszéddel kompenzálom.. 2-3 hónap után általában mindenkinek van,hogy sok vagyok már. Hogy tudnék ezen változtatni?
2018. júl. 16. 12:48
 1/4 anonim válasza:
Figyelj velem is pontosan ugyan ez van. Nem hiszem hogy tudnál raja változtatni és nem hiszem hogy fontos volna. Nem kell senkihez sem annyira ragaszkodni. Akinek fontos vagy annak akkor is az leszel ha sokat beszélsz ha pedig nem vagy neki fontos előbb vagy utóbb úgyis te kopannal az pedig nem éri meg. Barátkozz mert a barátok megtalálnak ha keresed őket és akkor is ha nem. Talán az újak közül lesz olyan aki nem fog unalmasnak tartani. Hozzá teszem ezt hogy unalmas vagyok én is megkaptam azóta még többet beszélek ezekről az "unalmas" dolgokról
2018. júl. 16. 13:29
 2/4 he84 ***** válasza:
Én is hasonló vagyok, olykor hajlamos vagyok sokat beszélni és írni is. Vannak akik elfogadják ezt, vannak akik nem és ritka az, aki kifejezetten szereti. Nekem van egy régi jó barátom több mint 10 éve, ő például pont az ellentétem ebben, ő szűkszavű legtöbbször. Ennek ellenére elfogad engem, ám van hogy néha kissé lefárasztom, van hogy szerinte nem túl lényeges dolgokról is beszélek. De egy ideje ő nála már megtanultam valamennyire visszafogni magamat. Bár néha így is megesik még, hogy nem mindig sikerül. Szóval ennek ellenére nem hagyott el sose, hanem így is elfogadott. Aki valóban megkedvel és te vagy a fontosabb, nem a sok beszéded, az nem hagy ott. Megváltoztatni ezt csakis úgy lehet, hogy visszafogod magad benne, amikor csak tudod.
2018. júl. 16. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Én detto ugyanilyen vagyok :D Ha gondolod, beszélgethetünk, engem nem fog zavarni, hogy nem csak én beszélek sokat :)

20L

2018. júl. 16. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbálom én is visszafogni mostanság, van 2 ember akit semmiképp se akarok elveszteni, de így is necces már..
2018. júl. 17. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!