Menjek el vagy ne menjek el velük?
Sziasztok ,eléggé magamnak való vagyok,de nem azért ,mert annyira igénylem a magányt,hanem nincs valami jó szociális készségem és nem tudok megnyílni társaságban,nehezen tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe stb.
Szóval volt nekem két éve egy társaság akik úgy ahogy befogadtak. Hívtak ide oda bulizni. De leginkább egy lány aki köztük a legnagyobb összetartó erő. Én vele elég jóban vagyok,meg vele azért tudok témázgatni,neki van egy legjobb barátnője és amúgy azzal a lánnyal is jóban vagyok, de a társaság többi tagjával egyáltalán nem. Ezért sokszor volt az,hogy nem emntem el hibáa hívtak és ez így ment hónapokig majd utána nem is hívtak többet. Erre most látom,hogy a csaj meghívott egy buliba ahova csak pár embert hívott el, 10-et. Nem tudom hova tenni a dolgot,hogy miért hívott el amikor x hónapja nem beszélünk és azelőtt folyton nem jelentem meg? Szerintetek menjek el? Mi legyen? Amúgy szívesen mennék,de furcsa,hogy meghívott,meg nem tudom miről fogok beszélgetni,vagyis van pár kérdésem,hogy mi van velük ilyenek,de fura az egész.

Az egyessel ellenkeznék.
Soraidat olvasva különös hasonlóságot véltem felfedezni közted és egy barátom között.
A másik oldalról beszélnék. Ez a srác aki hasonlít rád, szintén magának való, kb ugyan annyi ideje ismerjük, és szintén csak 2 lánnyal beszél szinte (de nincs köztük barátságon túl semmi). Ennek ellenére ideig óráig próbáltuk elérni, de facebookon kívül ritkán lehet beszélni vele. Ezért már csak akkor hívjuk hogyha valami házibulit előre szervezünk. Nem hívjuk minden kis aprósághoz. Úgyse jön, akkor minek?
Ennek ellenére nagyon örülnénk ha eljönne. Jó vala beszélgetni akkor is ha visszafogottabb. Csak már belefáradunk hogy könyörögni kell hogy kitegye a lábát a házból.
Szerintem menj el.

MINDENKÉPP MENJ!
Ismerősökön keresztül a legkönnyebb új ismertségeket szerezni. Szóval lehet, hogy szar haverjaid ez a társaság, de ha otthon kuksolsz, akkor magad maradsz örökre. Ki kell mozdulni, ismerkedni kell új emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!