Hova 'menjek' ha ismerkedni szeretnék, és valami közösséghez tartozni?
Végeztem a gimivel, de egyetem csak jövőre van tervben, dolgozom most(a munkahelyemen nincsenek korombeliek), és nyelvvizsgára készülök. Nem szeretnék bulikban ismerkedni, egyrészt lehetetlennek gondolom, másrészt elég gáz szerintem egyedül szórakozni menni :D
Nem sportra, meg vallási körökre gondoltam, inkább valami kreatív akármi. rajzolás, kötetlen beszélgetős kör ( létezik egyáltalán ilyen? :D ) , valami irodalmi verses közösség, bármi. A sport sem lenne rossz, csak kevés kezdő-amatőr csapatot találok, ha mégis akkor a tagdíj a csillagos egekbe szökik. A röplabda érdekel.
19 éves lány vagyok, viszonylag könnyen ismerkedem, nyitott vagyok.
Elég sok privát üzenetet kaptam, örülök is természetesen nekik, meg hogy ilyen sok barátságos ember jár fel ide, de én nem egészen így gondoltam :D
Nem neten keresztül szeretnék ismerkedni, meg találkozni másokkal, hanem élőben - face to face. :)
Helyekre lettem volna kíváncsi, ahol erre lehetőségem adódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!