Mit gondol utólag ez az emberrólam?
Van egy új ismerösöm aki felajanlotta h segit ahetköznapokban es kimozdit a lanyommal , csak baratok vagyunknincs semmi köztunk
Nos ,nem szoktam senkinek bemutatni a lanyom de most mar a kiruccanas megvolt tervezve a lanyom apja meg visszalepett a mai programtól es amúgy is mindig ajanlotta h viszi szivesen a lanyom is ez az ember es akkor mondtam ok jöjjön velunk
Mielött jött volna az autóval a lanyomnak mar eszebe jutott valami régebbi serelme h kidobtam ket kisgyerekkori Ikea szeket mert 3-6 eves korosztalynak való ö meg mar 12 eves es ezert bömbölt mire jött a masik mar uvöltve ult be az autóba
Utana hivta anyam es telefonon ócsaroltak engem, próbáltam nyugtatni es aZ ismerös is h veszunk mas szeket stb nem hallotta es kórusban szidtak anyamekkal
En elöl ultem nem tudtam elvenni a telefont
Vegig uvöltötte az utat ( Szerintem a pasi volt a baja , feltekeny volt mint minden új szemelyre , nöre ferfira )
Valahogy megerkeztunk a vendeglöbe is folyta könnye morcos volt sirt , az ismerös fizetettmindent mi alig ettunk
Latszott a pasin h inkabb a holdig menne mint h ezt az uvöltö gyereket hallgassa , szerintem alig varta pakoljon le minket persze mosolygott de lattam a velemenyet
Vélemények?

Én se bírom az üvöltöző gyerekeket, de ettől még nem lesz instant véleményem a szüleiről vagy akár a gyerekről. Max annyi, hogy perpillanat baromira idegesítő.
26F

Lányod nem egészséges vagy csak neveletlen?
11 éves lányom van, ha ilyet csinálna kiraknám az autóból és közölném vele, hogy sétáljon haza, aztán este majd megbeszéljük.
Egeszseges , es nem ertelmi serult
Egyszeruen bekattan

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!