LMBTQ fiatalok! Ti hol találtátok meg a társaságotokat?
Figyelt kérdés
Én egy 18 éves leszbikus lány vagyok, és az összes barátom heteroszexuális/cisznemű-természetesen imádom őket, azonban szívesen barátkoznék olyanokkal, akik hozzám hasonlóak. Mégis csak más, ha az ember meg tudja osztani az identitásához kapcsolódó tapasztalatait olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak :) Jó lenne, ha a baráti társaságomban tudhatnék leszbikus, meleg, biszex, transznemű és queer fiatalokat is. :)2018. júl. 9. 16:42
11/27 anonim válasza:
30 körűli passzív pasi mit szólna ha a vele korú aktív pasi párja 45 éves csinos nővel is lennie kellene?
12/27 anonim válasza:
Debrecenben van ilyen,ha van 25-40 év közötti bisex vékony,helyes ismerősöd akkor írj privit és megbeszéljük.
13/27 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok és bi, de csak hetero barátaim vannak. :/ Szívesen barátkoznék hozzám hasonlókkal, akár itt is. :)
15/27 anonim 

válasza:

Szívesen barátkoznék LMBTQ emberekkel, lehetőleg budapestiekkel vagy a környéken élőkkel. Nem vagyok nagyon bulizós, inkább a nyugisabb programokat kedvelem. Írjatok rám nyugodtan:)
22/L/L
16/27 anonim válasza:
Komoly ez az oldal, írok ide és kitörlik mert nem tetszik nekik...
17/27 anonim válasza:
És akinek írsz privátba, nem válaszol.
Komolyan akarnak itt ismerkedni...
19/27 anonim válasza:
Ismerkedni én is szívesen ismerkednék bár az online felület elég hiányos szerintem, de ha van valaki Debrecen és környékéről írhat nyugodtan ^^
22/L bi ;P
20/27 anonim válasza:
Minek írnak be egyesek, ha arra nem képesek h válaszoljanak? ezért nem lehet ismerkedni még eddig se jutnak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!