LMBTQ fiatalok! Ti hol találtátok meg a társaságotokat?

Nincsenek közeli ismerőseim/barátaim a közösségből, de nyitott vagyok a barátkozásra.
21N

A családom és a környékbeli ismerősök elég kritikusan állnak a témához, ugyanis “vérhomofóbok”.
Még nem mertem előttük ténylegesen coming outolni, csak volt pár poénnak szánt célozgatásom, amire mindig ez volt a válasz:
“Ha meleg vagy, - mész a háztól és nem vagy többé a gyerekem”, illetve az, hogy “Ha megtudom, hogy b*zi vagy, kitagadlak”.... az ilyen szülőknek pedig kár kitárulkozni, mert a tolerancia legkisebb jele sem szorult beléjük.
Szerintük a melegek “fogyatékos” emberek, vagy olyanok, akiknek “nincs jobb dolguk”, és gusztustalan, fajtalan személyeknek írják le őket.
A legközelebbi barátaim mind tudják, hogy biszex vagyok, és ez nekem teljesen megfelel.
Szerintem is elsősorban interneten tudsz lmbtq emberekkel ismerkedni,vagy akár itt is:)aztán ha pl összebarátkoztál emberekkel/emberrel akkor jöhet a tali és minél jobb barátok lesztek annál többet fogtok találkozni,és kitudja lehet ha neki is van ilyen barátja és őt is megismered és már bővült is a lista
/Transzf
17 éves meleg fiú vagyok és én is szeretnék LMBTG emberekkel barátkozni.:D
Ha szeretnél nyugodtan írj privátban.:)
Én fb csopikon gondolkodok hogy keresek egy olyat ahol könnyen barátkoznék de mivel nem vállalom még fel magam nyíltan ezért nem mertem még meg se nézni őket(kamu profillal meg nem hiszem hogy szóba állnának velem).:/
Személyes találkozgatásokkal megint az a bökkenő mint a fb csopiknál(meg hogy egyáltalán nem találkozok LMBTQ-sokkal vagy csak jól titkolják).
Reménytelen vagyok.:P(még azokra se merek ráírni akik ide írtak:P)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!