Szerintetek lemenjek balatonra 4 napra növére ismerőseivel akiket enm igazán szeretek mert nagyon kockák és semmi mást nem tudnak csinálni csak játszani játszani és játszani egész nap xboxon vagy gépen?
én szivesenbben mennék le a strandra ha már a balatonon vagyok és nem bent ülnék a 30 fokban . de ők tökre nem ilyenek csak kockulnak egész nap 6-7 en én 17 leszek fél év múlva ők 19-20 körül vannak és nem érzem jól velük magam
attól féle hogy egyedül lennék és unatoznék
az a gond hogy nincs közös pont velük és szeretke sokat sportolni edzeni heti 14 edzésem van .
ők meg ellenkezőleg tiszta kockák.
megéri így lemenni?
utolsó válaszoló
nem vagyok az más kérdés hogy nem volt lényeges helyesen írni csak a tartalom a fontos
másfelől kitünű tanulmányi eredményeim vannak
harmadrész igen azért jönnek le tavaly is lejöttek és nem mentek le a balatonra 1x se 1 hét alatt.
100m re van a part ja és a szállás ingyen van nekik nálunk.
A sok közepessel, hogy van neked kitűnő tanulmányi eredményed?
Lehet le vagyok maradva, de az én időmben a közepes 3-as osztályzatnak felelt meg. A jó 4-nek. A jeles ötösnek, és ott volt a "kitűnő " ami jobb mint az ötös.
Hibas az e naplonk iden lett bevezetve es sokszor nem is mukodik itt a szamok a helyesek
De ha akarod a papir alapu bizonyitvanyomat is lefotozhatom
Nem tud veletek menni egy barátod, aki veled lógna?
Én biztos mennék, mert imádom a Balatont. Nem érdekelnének mások.
sajnos nem :/ ez a gond
ha egy barátom lejönne velem az ugy már tök jó lenne de nem érenk rá van aki dolgozik van aki nyaral...
egyedül meg kirekesztettnek fogom magamat érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!