Miért tette ezt velem? (15-20 év)
Volt egy 3 évvel idősebb lány, aki elkezdett nekem udvarolni (Tudom,h ogy nem a lányoknak szokás de ez most mind1) és elkezdődött köztünk egy kapcsolat.
Olyanokat mondott, amiket tényleg komolyan lehetett venni. Azthittem komoly mind amiket mond és csinál, de lehet az is volt... Erre egyszercsak már nem írt, nem keresett, meg semmi. És kiderült, hogy összejött egy olyan sráccal akiről ott pampogott, hogy mit zaklatja, meghogy milyen nyomorék a fiú mert irogatott neki.
Én már elkezdtem a felejtést és a feldolgozást szerencsére, de egy dolgon kattog sajnos az agyam még mindig. MIÉRT CSINÁLTA EZT VELEM??? Miért kellett így átvernie engem? Miért játszott velem? Semmit az ég világon nem tettem soha senki ellen. Erre egy lány jól a föld alá ás. És szarul éreztem magam hetekig, meg még most is egy kicsit, mert természetesen nem lehet olyan könnyen elfelejetni egy szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!