Hogy mondjam el a haveromnak, hogy tetszik a kishúga? 25/F
Úgy érzem, hogy elkéne neki mondanom, de nem tudom mit szólna hozzá.
Egyébként a lány szeptemberben tölti a 15-öt, úgyhogy nem akarok tőle semmit sem. Úgysem működne a korkülönbség miatt. Igaz, érettebb a koránál, okos, értelmes, de nem vagyunk egyszinten. Gondolom értitek.
”Ha meg a haverod ez miatt lesz pipa akkor nem is igazán haver az ilyen.”
A haverom elsősorban nem egy haver, hanem egy testvér. Teljesen természetes, ha pipa lenne rám, mint felnőttre, ha járnék a kishúgával, aki még csak egy gyerek.
De, mint írtam vagy szászszor, nem akarok semmit sem a lánytól és ezt el is mondtam már nekik(igen, jól olvastad).
Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű valakit elfelejteni, de sokszor szükséges mind a saját későbbi érdekedben és akár mások miatt is. De ha még nem jöttél rá ha a közelében maradsz, nézed a képeit elgondolod, hogy milyen lenne ha idősebb lenne ha esetleg pár év eltelne ....stb.
Akkor csak nehezebb lesz és lehet a végén ő összejön valakivel akkor megint csak te szenvedsz.
Vegul elmondtad? Ha igen a haver hogy fogadta? Lett valami a lannyal koztetek?
Megirhatod akar privatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!