Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondjam el a haveromnak,...

Hogy mondjam el a haveromnak, hogy tetszik a kishúga? 25/F

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy elkéne neki mondanom, de nem tudom mit szólna hozzá.

Egyébként a lány szeptemberben tölti a 15-öt, úgyhogy nem akarok tőle semmit sem. Úgysem működne a korkülönbség miatt. Igaz, érettebb a koránál, okos, értelmes, de nem vagyunk egyszinten. Gondolom értitek.

2018. jún. 29. 22:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%
Akkor viszont SEMMI ertelme a kerdesednek.
2018. jún. 30. 08:23
 12/24 A kérdező kommentje:
#11 Az, hogy tetszik, nem azt jelenti, hogy megakarom b@@@ni. Képzeld, nem a teste tetszik, hanem a személyisége. Mint írtam, egy okos, értelmes, a koránál érettebb lányról van szó. Csendes, visszahúzódó, ugyanakkor kedves, barátságos, felelősségteljes, nem manipulálható, megfontolt, stb. Bár az is igaz, hogy szép lány, de ez most lényegtelen.
2018. jún. 30. 08:26
 13/24 A kérdező kommentje:

#13 De, képzeld, van értelme.

Tudod, elsősorban azért szeretném elmondani a haveromnak, hogy tetszik a húga, mert úgy gondolom, hogy ő talán segíthetne elfelejteni őt. Viszont nem tudom, hogy hogy mondjam el neki úgy, hogy ne akarjon megölni engem.

2018. jún. 30. 08:32
 14/24 anonim ***** válasza:
23%
Ha az segít, akkor elmondom, hogy törvényileg nem lenne semmi akadálya a kapcsolatotoknak. Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, szóval egy verésen kívül nem lehetne más bajod abból, ha megfekteted. A pedofília pedig az, ha egy ember serdülő kor alatti gyerekekre izgul (törvényileg 12. életév). Erre max efebofíliát lehetne ráhúzni, az viszont nem kóros állapot.
2018. jún. 30. 08:52
 15/24 A kérdező kommentje:
#16 Jó, ezt én tudom, de ezek ellenére, én nem akarok semmit tőle. Oké? Inkább a kérdésre válaszoljatok.
2018. jún. 30. 08:57
 16/24 anonim ***** válasza:
19%

"Szia haver...öreg! Figyelj már, a következő hónaptól lehet pedofil leszek és egy ideje már komálom a húgodat csak szólok. öhöhööhöh" pl. így, csak ne csodálkozz rajta ha az ő reakciója nem lesz túl pozitív.

Logikailag bele gondolva minek mondanád el neki ha egyszer úgy sem működne és lehet ő sem díjazná?

2018. jún. 30. 10:20
 17/24 A kérdező kommentje:

Már bocs, de azt hiszem, hogy világosan megmondtam, hogy miért akarom elmondani a haveromnak ezt.

És nyílván nem így, ahogy te írtad! Azt gondoltam, hogy itt gyk-n azért vannak normális emberek, akik tudnak is normális választ adni egy kérdésre, de ezekszerint tévedtem... Mondjuk még van idő.

2018. jún. 30. 10:47
 18/24 anonim ***** válasza:

Te azt gondolod, hogy segíthet elfelejteni, de ez csak az amit te szeretnél. Éld bele magad az ő helyébe, szerinted mi lenne az ő reakciója? Itt senki nem ismeri őt, de őszintén sokan köztünk én is fáraszt kapnánk tőled. Azt mondtad haver tehát annyira nem vagytok közel + amúgy is egy felnőtt embernek tudnia kellene ezt kezelnie.

Vezesd fel, finoman akár: "Tudnál segíteni? Nem akarok tőle semmit, mert nem vagyok pedofil, de nem tudom mi van velem, de valahogy bele zúgtam a húgodba."

Egyébként meg tudhatnád, hogy a legjobb ha nem látod őt és távol maradsz tőle, nem gondolsz rá. Bár ha szerinted a normális az amit te akarsz csinálni akkor valóban nem sűrűn fogsz normális embereket találni sajnálom.

2018. jún. 30. 12:17
 19/24 anonim ***** válasza:

És ha nem azt mondanád neki, hogy a húga tetszik, hanem egy másik fiatalabb kiscsaj? Kérd meg, hogy segítsen elfelejteni, menjetek el csajozni vagy amit ilyenkor szoktak csinálni... Elég átlátszó, de úgy tűnik nagyon el akarod neki mondani, ami valamilyen szinten érthető, mert mégiscsak a legjobb haverod. Így talán egy ideig megúszod, hogy kicsináljon, bár ha így jön rá, hogy a húga volt akkor méginkább ki lesz akadva.

Ha mindenképpen el akarod mondani, hajrá, én szorítok neked. Innen senki sem ismeri őt, csak te, te tudnád neki úgy beadagolni, hogy ne akadjon ki rád annyira. Simán lehet, hogy sikerül meggyőznöd, hogy nem akarsz semmit. Bár valószínűleg utólag ő is azt kérdezné, hogy akkor meg miért mondtad el...

2018. jún. 30. 16:29
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
Minek felejtenéd el? Nem értelek. A korkülömbség nem érdekes. Ha érettebb a korához képest akkor meg pláne nem kellene elfelejteni. Puding próbája az evés.. Ha meg a haverod ez miatt lesz pipa akkor nem is igazán haver az ilyen. Amúgy meg ahogy írsz a lányról teljesen megörülsz érte. Az nem írom hogy szerelmes,mert az már sabloson lenne. mégis hogy akarnád elfelejteni mikor mindig látni fogod :'D Beszélj a haveroddal erről. Lehet még örülne is neki ha te lennél a huginak a barátja.
2018. júl. 19. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!