Egy 17 éves lány és egy 50 éves férfi között lehet barátság?
7 vagyok, most arról nem beszéltem, hány tanár neveli, szereti a "gyerekét", túl ötvenen, egészen a ballagásig. És még utána is. Például a nők., mert abból már több van. Persze vannak ellenkező példák, de melyikből is van több?
Amikor arról beszélnek, beteg ez a társadalom, csak nézek. De itt olvasva a válaszokat, azt hiszem igaz. Beteg.
Értelek Sajt Lajos, csakhogy a kérdező nem az iskolai tanárokról beszélt és kérdezett. Az egy másik téma, nekem is van olyan férfi tanárom, akivel még most is tartom a kapcsolatot és imádom, felnézek rá.
A végére csak sikerült leírnod a korodat. Ma én se vagyok a toppon, front van, na! :)
Na tessék, én meg zöldet nyomtam az utolsónak, pedig csak válaszolni akarok. :)
Ebben is van igazság, hogy tele van a média a csúnya bácsikkal, stb., stb.
Csak szólok, hogy ez sajna a valóságban is létezik, de mint már írtam az első oldalon, részemről nem publikus. Nagy általánosságban nem egészséges, egy darabig teljesen jó lehet az ilyenfajta barátság, de hosszú távon soha! (És mint írtam, nem osztályfőnökről, iskolai gondnokról beszélek, hanem az életben tapasztaltakról.) Nem most jöttem le a falvédőről, jövőre átlépek az 50-en.
#19 - Ilyet ne mondj tényként, hogy egyik férfi se barátkozni akar a lányokkal, mert jómagam lánybarátokat keresek és nem tűröm, hogy ilyenek miatt legyek kirekesztve, amikor így is rohadt nehéz a dolgom az állapotom miatt. Nem akarnék többet a lányoktól, mert nekem már van barátnőm, akivel a párkapcsolatunk boldog. De baráti közösségem nincs és csak lányok társaságában érzem jól magam, a srácokat nem bírom elviselni magam körül, mert agresszívek, felszínesek, rosszindulatúak, emellett a lányokkal mélyebben el lehet beszélgetni szinte bármiről. Nincs rivalizálás, hanem csak színtiszta barátkozás. Na EZÉRT keresek lányokat barátként.
Ebből az következik, hogy a kérdezőt is csak bátorítom, hogy ne hagyja magát, ha szívesen barátkozik, akkor barátkozzon vele. Ha valami nem stimmel, akkor azt is meg tudják beszélni. Minden túl van dramatizálva ebben a neurotipikus világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!