Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol lehet barátokat keresni?

Hol lehet barátokat keresni?

Figyelt kérdés

Interneten kivul,hol? Mubkahelyem nincs, egyéni vállalkozásom van, nincs kb 6 éve beszélgetö partnerem, baeárnöm sem volt.

25/f

2018. jún. 26. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát igen, felnőtt korban már nem is olyan egyszerű jó barátságokat kötni...én is ebben a cipőben járok.

Sablonosnak hangzik, de amúgy működik: hobbid,érdeklődésed szerinti rendezvényeken. Kb ugyanezt csinálja az ember interneten is, ha belegondolsz. Rengeteg barátság,ismertség alakul ki gamerek,állatvédők, vegánok, bringások,amatőr csillagászok, könyvgyűjtők stb között. Ha van valami hobbid, akkor gyakoroljad azt,járj közösségekbe, ott a legnagyobb az esélye, hogy ismerkedjél,nagy előnye, hogy van már egy közös érdeklődési pont.

2018. jún. 26. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs hobbim, ittjhon gubbasztok a nagy semmittevés, pl voltra is elmennék söt ki is fizetném aki jonne velem,de senki.
2018. jún. 26. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Manapsag sajnos mar szinte csak erdek baratsagok vannak, meg ivocimborak.. Foleg Magyarorszagon

En a legjobb barataimat a fosulin ismertem meg, akikre ugy tenyleg lehet szamitani is..

Esetleg valamilyen jo tanfolyam ami erdekel? Az elso valaszolo jol irta, hasonlo erdeklodesu emberek kozott konnyebben lelhetsz baratokra :)

2018. jún. 27. 00:39
 4/4 anonim válasza:

Én 30 éves vagyok, 2 kis gyerekkel. A legtöbb barátnőm akkor kopott le, mikor megszülettek a gyerekek. Mivel nem volt közös pont, nekik nem voltak gyerekeik eltávolodunk egymástól. 1 ilyen barátnőm maradt,akivel 9 éve tartom a kapcsolatot. De vele nem sokat tudunk találkozni, dolgozik messze lakik. De bármikor tudunk beszélgetni, üzenetet váltani. Kölcsönösen keressük egymást. Annyi hiányzik nekem is, hogy lenne egy olyan házastárs pár, vagy csak barátnő, akivel napi szinten tudnánk beszélgetni, gyerekes dolgokban tanácsot váltani. Vannak nagyszülők, tesók, segítség nem erről van szó. Csak jó lenne egy olyan másik családdal barátkozni, akikkel jó kapcsolatot tudnánk kialakítani. Teljesen megértelek kérdező!

Jó párszor próbáltam már közeledni hozzám hasonló érdeklődésű körű emberekhez, de hiába nem akartak velem barátságot kötni. Néha elgondolkoztam, hogy biztos vmi bajom van. De én érdeklődtem feléjük, persze nem napi szinten, nem vagyok nyomi nyomulós, de időközönként irogattam és valamiért nem válaszoltak nekem. 3 ilyen is volt. Másokhoz is elmentünk gyerek látogatóba, kétszer is és sose jöttek vissza hozzánk. Nem nagyon értem ezt, de úgy vagyok vele majd ha úgy alakul, hogy legyenek barátaink akkor lesznek. Nem mondhatom h nem próbálkoztam. De ez van.

2020. jan. 27. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!