Ha egy teljesen új városba költözöl, hogy állsz neki
barátokat keresni?
Figyelt kérdés
Iskola nem játszik, azon már túl vagyok. Meló miatt költöztem oda, ahova (mérnök vagyok). Maga a hely egyébként kisváros, 16 ezer körüli lakosság, de a szomszédos megye megyeszékhelye (Szekszárd) nincs messze.
A munkahelyemen vannak jófej emberek, azonban jobban szeretnék valamivel sokfélébb társaságot. Illetve korábbi tapasztalataim szerint a munkahelyi haverokkal sokkal inkább kényszeres a kapcsolat, nempedig közeli.
Tehát a kérdés az lenne, hogy ha a munkahely nem játszik, mik jönnek még számításba?
23/F
2018. jún. 15. 17:55
1/6 anonim válasza:
Három éve költöztem (külföld) azóta lett két szorosabb, és két lazább barátságom itt. Egyikükkel kutyasétáltatás közben ismerkedtem meg, egy másikkal Faceen, harmadik egy kolléga (unszimpatikus) feleségének az ismerőse, egy karácsonyi házibuliján futottunk össze, negyedikkel együtt járunk túrázni. Nők vagyunk mind az öten, nem mintha ez számítana. A lényeg, hogy ki kell mozdulni, és hogy a kényszeredett kapcsolatok ismerősei közt lehetnek tök jó fej emberek.
2018. jún. 15. 18:25
2/6 anonim válasza:
Sehogy,van már elég ellenségem kösz.
2018. jún. 15. 18:30
3/6 anonim válasza:
Nem keresem, csak élem az életemet, és megtalál az, akinek meg kell találnia.
2018. jún. 15. 18:52
4/6 Metionin válasza:
Én se keresem direkt, csak elvagyok, bejárok dolgozni (anno a suliba/egyetemre) aztán egyszer csak azt vettem észre hogy hozzám ragadt pár ember.
2018. jún. 15. 20:28
5/6 anonim válasza:
Sehogy... minek, van 2-3 barátnőm, meg a párom, ennyi bőven elég.
Az emberek nagyrészének úgyis csak arra kellettem eddig is, hogy kiszipolyozzon, kihasználjon, lehúzzon, aztán mikor én kértem segítséget, leszartak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!