Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátokat hol lehet keresni?

Barátokat hol lehet keresni?

Figyelt kérdés
Elsősorban az interneten gondoltam, de más is érdekel. Nem barátnőt keresek. Olyasmire gondoltam,hogy szabadidőt eltölteni,elmenni ide-oda,szigetre,szórakozóhelyre néha,stb.Lehet férfi vagy nő is.

2016. júl. 31. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy mindenki ír ide, hogy hú, de magányos, de ha válaszolnak neki, senki sem jó neki úgyse, persze lehet, hogy éppen te vagy az üdítő kivétel

2016. júl. 31. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha neten szeretnél akkor probáld ki a közösségi oldalakat. Ilyen pl: az ask.fm is ahol kérdéseket tehetsz fel embereknek illetve te is hosszasan kifejtheted a véleményed. Találkozhatsz hasonló érdeklődési körü emberekkel és majd eldumálhattok. Probáld ki az anonim chat oldalakat hátha beválik (pl: anotalk.hu, nevenincs.com stb) Tumblr-on is ráírhatsz emberekre. Deviantrat (inkább művészoldal)is közösségi oldal. És még bíztos rengeg oldal van. És itt is akadhatnak még jelentkezők. Ha nem neten szeretnél mégse hanem élőben ami jobb és tartósabb, akkor járj el ide oda eseményekre kezdeményezz beszélgetést emberekkel. Ha sulizol még ott a suli barátszerzésre ha dologozol ott a munkahelyed. És az ismerösök ismerősi is majd lehetnek barátaid haverjaid :) légy nyitott és keretsd a közös érdeklődési körű embereket. :)

Írj ide le magadról esetleg pár gondolatot hátha rádírnak majd emberkék :)

2016. júl. 31. 16:13
 3/4 anonim válasza:
Dettó... én is ilyen helyzetben vagyok, nőként
2016. aug. 1. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szívesen barátkoznék, ismerkednék, főleg Egriekkel, ha esetleg vannak. 25F
2016. aug. 31. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!