Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meztelen képek, lehet törölni?...

Meztelen képek, lehet törölni? 18+

Figyelt kérdés
Véletlenül elküldtem 42meztelen képet lányokról, az osztálycsoportomba ahol 32lány van..Szerintem már mindenki látta, lehet ennek valami következménye?Vagy 4évig perverz állatnak fognak hinni?Lehet őket törölni facebookról?Nem múltam el 18 éves, de a kérdéshez azért kíírtam hogy a moderátoroknak ne üsse az orrát.
2018. jún. 22. 10:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%
Olyan egyszerű!!! Csinálsz egy új facebookot és és elnézést kérsz a csoportól ugyanis valaki feltörte a facebookodat. Vagy ha van tesód rá is ráfoghatod hogy trollkodott.
2018. jún. 22. 11:36
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

Ígérd meg nekem, hogy tanultál az esetből, és többet ilyen felelőtlen f..szságot nem fogsz csinálni!

Na szóval: Onnantól kezdve, hogy törölted az összeset, senki nem fogja tudni rád bizonyítani a dolgot, illetve ez a vírusos sztori sem rossz ötlet. Nagy valószínűséggel senki nem csinált képet arról "bizonyítékul" (:D) hogy mit tettél... Ha meg mégis, és megy az ofőhöz, akkor te meg azt mondod, hogy a Juli azt csak photoshoppolta azért, hogy megszivasson téged.

Egyébként én teljesen komolyan úgy vélem, hogy itt NEM TE VAGY A FŐBŰNÖS, ezért is írom neked ezeket. Kezdjük ott, hogy itt legalább 20-30 ember érintett a dologban. A lányok nagy része ezt tudatosan küldte "valamelyik pasijuknak", hogy ily módon kellessék magukat a kis primitív libák, a fiúk meg mi a f..sznak küldik tovább ezeket másoknak!? Már ezen a ponton elcseszték... Az, hogy végül hozzád jutott, az már csak a pereme az egész sztorinak. Itt nagyon sok olyan ember van, akit jóval nagyobb felelősség terhel, mint téged.

2018. jún. 22. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

istenem ki menne ezért az ofőhöz.. ne nevetessetek már..

fiatalok, nyilván szóba kerl ez is , ne tegyetek már úgy mintha valami bűnt csinált volna.

2018. jún. 22. 11:40
 14/26 A kérdező kommentje:

Tényleg nem csinálok több ilyet, amúgy az a baj, van pár normálisabb csaj az osztályban, aki röhögött csak, és neki elmondtam hogy véletlenül küldtem, de a csoportba azt írtam hogy vírus volt.

Amúgy a messengeres törlés az a baj, hogy ha törlöm a beszélgetést, az csak nálam törlődik, és a többiek még úgyanúgy látják..

Amúgy szerencsém van szerintem, hogy pont ma volt a tanévzáró, szerintem nyáron nem foglalkozik vele senki, és 3hónap múlva már elfelejtik:D

2018. jún. 22. 11:42
 15/26 anonim ***** válasza:
84%

"De ezek a lányoknak nincs apjuk?Vagy nem lettek megnevelve?Hogy ilyen képeket mernek elküldeni másoknak?"

VAN POFÁD A LÁNYOKRA FOGNI? Ne haragudj, de ebben egyedül az a hibás, aki visszaélt a lányok bizalmával és továbbküldte. Szégyelld magad. Vállalj minden felelősséget. Hatalmas gáz lesz ebből, hogy 18 alattiak a lányok a képeken.

2018. jún. 22. 11:46
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem a lány a hibás.A szülei..

Szerinted normális dolog elküldeni emberekeknek magadról meztelen képeket facebookon?Mert ezek a a lányok, akiket küldtem csoportba, nem 1 embernek küldtek már képeket, nem csak az éppen akkori "barátjuknak"

És nemtudom hogy tudod-e értelmezni azokat, amiket leírtam, de énis hibásnak érzem magam, de azért nem csak én vagyok az.

Oké, hogy visszaéltem vele, mert 1 havernak akartam küldeni, de félrement a kezem, és véletlenül 32lánynak küldtem el, és 1 gyereknek(2-en vagyunk fiúk az osztályban)

2018. jún. 22. 11:54
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Mégis kire kéne fogni bakker? Az internetszolgáltatóra? Az hogy nem küldünk meztelen képet az olyan alap dolog mint hogy "nincs töltetlen fegyver"
2018. jún. 22. 11:54
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
Vállalj minden felelősséget. Hatalmas gáz lesz ebből, hogy 18 alattiak a lányok a képeken. neunod már? ha majdnem 18 akkor gondolom látszik is 18nak szóval ne pattogj..
2018. jún. 22. 11:57
 19/26 anonim ***** válasza:
majd pont egy 16 éves nem tudná kezelni a fb-t... kamu habbal...
2018. jún. 22. 12:14
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem minden 16éves függ egésznap a facebookon..

Amúgy meg sajnos tényleg nem lehet facebookról törölni elküldött üzenetet, úgy hogy a másik fél se lássa...

Csak úgy lehet hogy én ne lássam..

De már m1..Ha lesz valami lesz, ha nem, akkor nem..

Vállalom a felelősségem érte.

2018. jún. 22. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!