hogyan lehet képet törölni erről az oldalról?
Figyelt kérdés
A páromnak küldtem egy meztelen képet, de ez csak úgy volt lehetséges hogy a képfeltöltés.hura töltöttem fel. Privátba tettem, és nem látszot képen a fejem, de ott van, hogy facebook hozzászólásokat írhatnak mellé! Ez akkor is ott lessz ha privibe rakom a képet? Segítsetek
19l
2017. máj. 31. 01:11
1/22 A kérdező kommentje:
Vagyis ha privibe teszem a képet,akkor is ott lessz az hogy írhatnak mellé hozzászólásokat? Vagy hogy van ez? Jaaaj.. És ám nem vagyok beregisztrálva a k3pfeltoltes.hura. mit tegyek? Akkor is lehet privátba tenni?
2017. máj. 31. 01:13
3/22 A kérdező kommentje:
Ez nagyon komoly.. Légyszi segítsetek.
2017. máj. 31. 01:23
4/22 anonim válasza:
Mutatsz linket? Akkor ránézek a szituációra!
5/22 anonim válasza:
képfeltöltés.hu már rég megszűnt. Mi a képed pontos címe?
6/22 A kérdező kommentje:
Nem mutatok semmit. Valaki válaszoljon értelmesen mert szívrohamot kapok esküszöm.
2017. máj. 31. 01:30
8/22 A kérdező kommentje:
Nem akkor sem.. Azt a képet a kedvesemnek szántam, és privátba raktam. Akkor senki sem láthatja ugye?
2017. máj. 31. 01:33
9/22 anonim válasza:
Látom, forognak a fogaskerekek... lehet, nem is rosszul! :P
10/22 anonim válasza:
Egy nem létező oldalra feltöltött képért rendezett drámára milyen választ vársz? Hova töltötted fel?
Egyébként meg nyugodj meg, statisztikailag biztosak lehetünk benne, hogy nálad sokkal szebb nőket is lehet találni a neten, úgyhogy ha már olyan buta vagy, hogy nyilvános helyre töltöd fel a pucér segged, akkor már belinkelhetnéd nekünk is, hogy pontosan mivel is van probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!