Fiúk! Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek gáz az, hogy elég sok haveromat láttam már meztelenül? Lányok is válaszolhatnak. 19/F
2018. márc. 25. 15:57
1/14 anonim válasza:
Hát attól függ, milyen közegben. Mindegyikkel lefeküdtél vagy pl közös nyaraláson nem vagytok szégyenlősek egymás előtt? Utóbbival sztem semmi baj sincs
18/L
2/14 anonim válasza:
Nem, én is mindenkiét már láttam szinte, ha akarom ha nem.
Haverom focizik, ők meg közösen zuhanyoznak le.
Nem értem miért lenne ez gáz. Felizgulsz rá, vagy mi?
Nem? Akkor meg?
Addig örülj míg haverodét látod, és nem az idősebb palik pucérkodnak az orrod alá a kondi öltözőjében.
3/14 anonim válasza:
Nem gáz. Nem jössz zavarba tőlük.
4/14 anonim válasza:
Beszállhatok? 🤣🤣🤣🤣
Amúgy nem gáz
5/14 anonim válasza:
#1: mi baj lenne ha nem csak az öltözőben látta volna?
Miért lenne az gáz?
6/14 anonim válasza:
Ha álló faxal nézed őket ahogy zuhanyoznak, na az gáz.
Kérdés; Homok vagy, vagy nem?
7/14 anonim válasza:
És ha meleg, az miért gáz? Az a gáz, hogy itt szórakoztok.
8/14 mooti válasza:
Miért lenne gáz. Az a gáz, hogy a te kérdésedre a válaszolók egy része egyszerre homokosnak gondolnak. Ők a gázok. A meztelenségben semmi kivetni való nincs. Az természetes dolog, csak sajnos ez eléggé kitaszított dolog lett. Pedig nem kellene prűdnek lenni az embereknek, mert ha mindenki elfogadna minden más embert akkor az egész emberiség boldogabb lenne.
9/14 anonim válasza:
Ez kevés információ, nem tudok vele mit kezdeni.
10/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Abban önmagában nincs semmi, hogy meztelenül láttad őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!