Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért számit valaki bőrszíne?

Miért számit valaki bőrszíne?

Figyelt kérdés
mindig aszt veszem észre, hogy utálattal néznek rám, a bőrszínem miatt, pedig nem is ismernek csakis a bőrszínemet látják miért kell előítéletesnek lenni ?

2018. jún. 21. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

#10 "nekem is volt néger barátom, csak apám eladta :D"

ezen behaltam! :DDDDDDDDD

2018. jún. 22. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem segít senki kirtani a sztereotípiákat. Szintén nem 100% fehérként érzem én is. Neked kell ezen felülkerekedned és bizonyítanod.
2018. jún. 22. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Helló! Én magyar(fehér) vagyok, és van egy nagyon jó barátom, aki... hát.. Ilyen sötétbarna a bőrszíne. Ha valaki a bőröd színéről ítél meg, az egy nagy idióta. Ne foglalkozz velük. Nem te tehetsz róla.
2018. jún. 22. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem idióta aki bőrszín alapján elővigyázatos.
2018. jún. 23. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

4-es vagyok, aki kérdezte milyen a bőrszíned.

Nem az alapján ítélek meg embereket, amilyen a bőrszínük. A feketékkel sincs semmi bajom. Bár ezen sokat segített az, hogy még nem találkoztam egyel sem.

Kivétel persze a cigányok... (tudjuk miért).

2018. jún. 23. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha tetszik valakinek ha nem, a cigányok 90 százaléka ostoba és veszélyes. Ezen nincs mit szépíteni, ne csodálkozzon senki hogy normális ember előitéles a cigányokkal szemben.
2018. jún. 23. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
14-es... Persze... Mondhatod a cigányokra hogy lopnak. De nem mindegyik. Nem kell megítélni valakit, nyilván nem kell minden fekete emberrel barátkozni, akkor nem idióta, hanem rasszista, aki MEGÍTÉL a bőrszíned alapján..
2018. jún. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!