Csalódás barátnőben?
Persze, hogy volt már. A barátokban való csalódás olyan, mint a bárányhimlő. Mindenki átesik rajta, ha meg felnőtt korban éled át, az meg mégrosszabb tud lenni. Ez sajnos természetes dolog, hogy akikkel barátságot alakítasz ki, azokkal egy idő után ez meg is szűnhet sajnos.
Én inkább sem kezdek mesélni arról, hogy én hány barátot vesztettem már el, mert még összeomlana a Gyakori rendszere.
Kb. 3 hete szakította meg velem a kapcsolatot a (volt) legjobb barátnőm.
Vannak más barátaim is, de nélküle nagyon magányosnak érzem magam és tudom, hogy ez már nem fog helyre jönni, szóval megértem, hogy hogy érzel most..
18l
Persze,nagyon sok barátomban csalódtam. Egy nagyon friss ráadásul.. mióta egész egyenesbe jött az élete folyton lemondta a találkozókat,de olyan pofátlan módon,hogy utolsó egy órában szólt,hogy rájött,hogy mással megbeszélte már,a beszélgetéseinknél is kb csak másokat szidott,ha magáról beszélt és tanácsot adtam akkor megsértődött és veszekedett velem. Legutolsó alkalommal már le se mondta a programot és órákkal később jelentkezett,hogy haha eddig telefonált én meg csak annyit mondtam,hogy ezt nem így kellett volna erre beállított hibásnak megint engem és kicsit sem érezte,hogy ő vele van a gond,és azóta se ír meg nem keres,de hát ezekután én sem fogom már... Mondjuk elve is nagyon nehéz eset volt,mindenkiről a rosszat feltételezte és mindenben támadást vélt így nagyon óvatosan lehetett csak vele beszélgetni.
De korábban is volt jó pár csalódásom fiatalabb koromban ők pasik miatt kb mindig rámentek az exeimre,vagy kapcsolatomba bele rondítottak...
De olyan barátnőm is volt akinek meg pasija lett és azóta el nem lehet érni,vagy max úgy ,hogy akkor a pasi is ott őrködik.
Volt pár fiú barátom is,de ők meg 1-2 év után bevallották,hogy amúgy szerelmesek és vagy kapcsolat lesz vagy lelépnek...
Szóval sajnos nagyon nehéz igaz barátokat találni.
Konkrét esetet tudok neked írni, ami mostanában történt. Volt egy barátnőm aki (állítása szerint) nagyon szeret engem. Már 5 éve voltunk barátok. Voltak úgy beszólogatásai, amik úgy nem tetszettek, de úgy voltam vele hogy hát ő ilyen szabad szájú, stb. így kell elfogadni végül is barátok vagyunk. Viszont most nem rég történt egy szomorú eset a családunkban (haláleset). Elhunyt a férjem Keresztapukája sajnos a Covid miatt. Megírtam a barátnőmnek, mert teljesen lesokkolódtunk, szerettük nagyon a férjem Keresztapját. Erre a barátnőm válasza az volt hogy "az fasza" "ja most sokan meghalnak covidban" "én most jöttem haza a melóból"
Ennél érzéketlenebbül és bunkóbb módon nem is reagálhatott volna... pedig elvileg szeret és fontos vagyok neki.
Itt szakítottam vele meg a kapcsolatot.
Ha úgy érzed akkor tovább kell lépni én azt mondom. Az igazi barát mindig ott kell hogy legyen melletted, nem csak akkor ha süt a nap hanem ha borús az ég akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!