Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csalódás barátnőben?

Csalódás barátnőben?

Figyelt kérdés
Más is csalódott már nagyot közelinek hitt barátban/ barátnőben? Rosszul érzem magam emiatt, mert volt egy jó(nak hitt) barátnőm, aki mellett mindig ott voltam, ha problémája volt, azonban most, hogy helyrejött az élete, és az én helyzetem változott negatív irányba, folyamatosan lemondja a találkozókat, tőszavakban válaszol, egyáltalán nem érdeklem őt. Azt hiszem, lassan el kell engednem a dolgot. Volt már veletek hasonló?
2018. jún. 20. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Sajnos nem lehet mást tenni, csak elfogadni, és túllépni rajta.
2018. jún. 20. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár én más helyzet miatt csalódtam,de a lényeg,hogy próbálj magadból erőt meríteni és az energia vámpírokat tartsd magadtól távol
2018. jún. 20. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy volt már. A barátokban való csalódás olyan, mint a bárányhimlő. Mindenki átesik rajta, ha meg felnőtt korban éled át, az meg mégrosszabb tud lenni. Ez sajnos természetes dolog, hogy akikkel barátságot alakítasz ki, azokkal egy idő után ez meg is szűnhet sajnos.

Én inkább sem kezdek mesélni arról, hogy én hány barátot vesztettem már el, mert még összeomlana a Gyakori rendszere.

2018. jún. 20. 20:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Pedig szívesen meghallgatnám más történeteit is, nem érezném magam ekkora szerencsétlenségnek :( Az a rossz, hogy nemrég költöztem Bp-re, és itt még nem nagyon sikerült barátokat találnom, ezért elég egyedül érzem most magam.
2018. jún. 20. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 3 hete szakította meg velem a kapcsolatot a (volt) legjobb barátnőm.

Vannak más barátaim is, de nélküle nagyon magányosnak érzem magam és tudom, hogy ez már nem fog helyre jönni, szóval megértem, hogy hogy érzel most..

18l

2018. jún. 20. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt többször is.A volt legjobb barátnőm pár éve megváltozott,furcsán viselkedett,került amikor erre rákérdeztem összeszólalkoznás,ordibálás lett a vége.Mindenfele dolgot rám zúdított a legtöbbnek alapja se volt, ezzel nagyon összetört.Vagy egy másik ő is közeli volt de nem ennyire.Amikor évekig depressziós volt,orvosságokon volt tudott jelentkezni.Amikor lett udvarlója nem is tőle tudtam meg még találkozásnál se mondta meg,hogy eljegyezték azt is mások-tól tudtsm meg irt társasági oldalon,hogy majd meghívna sz esküvőre,ezt se személyesen közölte bár találkoztunk.Ez is felszinesebb kapcsolat lett,beszélünk,találkozunk,ha hivom benne van de ő magától nem kezdeményez.Amiota ott a férj meg a gyerek nem igazán érzékeny mások problémáira,de talán azelőtt se volt az jobban a saját gondjai,dolgai körül forgott.
2018. jún. 21. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Volt egy legjobb barátom, tizenévig. Folyamatosan mellette voltam (szó szerint senkije nincs, a szülei is meghaltak). Volt, amikor hajnali 2-ig hallgattam a telefonban, hogy milyen fos az élete és inkább meghalna stb. Aztán összejött egy nővel (aminek én örültem az elején), akibe amúgy nem is szerelmes. Legalább nincs egyedül. Összeköltöztek és azóta olyan elfoglalt és fontos ember lett, hogy 2 éve rám sem emeli a telefont. Eleinte próbálkoztam, hogy elhívtam ide-oda (a párjával együtt), aztán feladtam. Gondolom ha majd X év múlva szakítanak megint elővenne, csak akkor én már nem leszek itt neki.
2018. jún. 21. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze,nagyon sok barátomban csalódtam. Egy nagyon friss ráadásul.. mióta egész egyenesbe jött az élete folyton lemondta a találkozókat,de olyan pofátlan módon,hogy utolsó egy órában szólt,hogy rájött,hogy mással megbeszélte már,a beszélgetéseinknél is kb csak másokat szidott,ha magáról beszélt és tanácsot adtam akkor megsértődött és veszekedett velem. Legutolsó alkalommal már le se mondta a programot és órákkal később jelentkezett,hogy haha eddig telefonált én meg csak annyit mondtam,hogy ezt nem így kellett volna erre beállított hibásnak megint engem és kicsit sem érezte,hogy ő vele van a gond,és azóta se ír meg nem keres,de hát ezekután én sem fogom már... Mondjuk elve is nagyon nehéz eset volt,mindenkiről a rosszat feltételezte és mindenben támadást vélt így nagyon óvatosan lehetett csak vele beszélgetni.

De korábban is volt jó pár csalódásom fiatalabb koromban ők pasik miatt kb mindig rámentek az exeimre,vagy kapcsolatomba bele rondítottak...

De olyan barátnőm is volt akinek meg pasija lett és azóta el nem lehet érni,vagy max úgy ,hogy akkor a pasi is ott őrködik.

Volt pár fiú barátom is,de ők meg 1-2 év után bevallották,hogy amúgy szerelmesek és vagy kapcsolat lesz vagy lelépnek...

Szóval sajnos nagyon nehéz igaz barátokat találni.

2018. jún. 22. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnos az emberek legnagyobb része tud kellemetlen meglepetést okozni.Ha sokat csalódsz utána feltétel nélkül már nem bízol meg senkiben sem.Néha idegen emberektől több segítséget és emberségesebb viszonyulást kapunk mint a saját barátainktól.Nekem ez a tapasztalaom.Lehet azért érzem és gondolom így,mert őket nem ismerem mélyebben így nem is tudnak csalódást okozni.
2018. jún. 22. 15:39
 10/10 anonim válasza:

Konkrét esetet tudok neked írni, ami mostanában történt. Volt egy barátnőm aki (állítása szerint) nagyon szeret engem. Már 5 éve voltunk barátok. Voltak úgy beszólogatásai, amik úgy nem tetszettek, de úgy voltam vele hogy hát ő ilyen szabad szájú, stb. így kell elfogadni végül is barátok vagyunk. Viszont most nem rég történt egy szomorú eset a családunkban (haláleset). Elhunyt a férjem Keresztapukája sajnos a Covid miatt. Megírtam a barátnőmnek, mert teljesen lesokkolódtunk, szerettük nagyon a férjem Keresztapját. Erre a barátnőm válasza az volt hogy "az fasza" "ja most sokan meghalnak covidban" "én most jöttem haza a melóból"

Ennél érzéketlenebbül és bunkóbb módon nem is reagálhatott volna... pedig elvileg szeret és fontos vagyok neki.

Itt szakítottam vele meg a kapcsolatot.

Ha úgy érzed akkor tovább kell lépni én azt mondom. Az igazi barát mindig ott kell hogy legyen melletted, nem csak akkor ha süt a nap hanem ha borús az ég akkor is.

2021. máj. 7. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!