Normális hogy csalódott vagyok vagy inkább önző?
Én megértelek, én is csalódott lettem volna. Már alapból sem neked kellett volna állni mindenkinek a kajáját-piáját, az azért rengeteg pénz 18 évesen.
Nem túl kreatív az ajándékuk és nem is igazán személyes. Lufi, bonbon, torta, meg egy kép. Ezen kb. 5 másodpercet kellett gondolkodniuk és 1 nap alatt elintézték.
Az meg kifejezetten pofátlanság, hogy ő rakta el a gyertyákat a tortából, meg elosztogatta a pincéreknek... mintha nem is te kaptad volna, csak voltak olyan jófejek, hogy megkínáltak belőle.
Nem csak hogy nem volt egyáltalán személyes az ajándék, de üvölt róla, hogy igyekeztek minél kevesebb pénzt költeni.
Nem mintha az lenne a lényeg, hogy milyen drága egy ajándék, na de azért mégis... te szervezel egy bulit, rájuk költesz 10-15 ezer vagy még több forintot, és akkor lufikat kapsz meg egy képet... hát na.
Legalább annyira erőltették volna meg magukat, hogy mind a hárman készülnek valamivel külön, egy üveg ital, csokoládé, valami apróság, valami neked szóló...
Még ha egy albumot raktak volna össze az elmúlt 15 év képeiből, de ez .... áhh.
Teljesen igazad van, ez nem önzőség. Egy 18. születésnapra, a legjobb barátunknak, azért ennél illene többel készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!