Van itt olyan, akinek a felnőtté válással leépültek a baráti kapcsolatai?
Nem vesztünk össze, csak mindenki másfelé ment. Már csak levelezés van. Hogy lehetne ismerkedni ilyen céllal? Tanfolyamokra járok néha, de más ismerkedős hobbim nincs.
Hiányoznak a beülős kávézások, séták, beszélgetések.
Ti nem szoktatok így lenni?
Én meg dolgoztam velük és tényleg hívják az embert ismeretlenül is eljárni.
Nem vagyok házas, nincs kapcsolatom, 26 éves vagyok, nem hiszem el, hogy ebből a korosztályból embereknek ne lenne igénye olyanra, amit én szeretnék. Vagy ideje.
Én pont veled egy idős vagyok, feleséggel, gyerekkel. Nekem például igényem lenne, de jellemzően a következő problémákba futok:
-Család meg munka mellett korlátolt az időm, amit ilyen jellegű szocializálódásra tudok fordítani
-Akikkel találkozok, azok teljesen más életet élnek és egyszerűen emiatt nem találjuk a közös hangot: pl.: múltkor találkoztam régi ismerőseimmel, akikkel már amúgy nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Az volt a téma, hogy melyik hétvégén hogy rúgtak be és melyik nőt hogy fektették meg. Igazán nem tudtam mit kezdeni velük.
-Régen (gimis, egyetemista koromban) pl sok lány barátom volt, akikkel néha összefutottunk dumálni. Na most ezt házasként családapaként úgy érzem, hogy nem engedhetem meg
Nekem sincsenek barátaim, jó, egy barátnőm aztán ennyi.
Nem hiányoznak a tök felesleges kávézgatások, meg a "kibeszélések" - mert nálunk a baráti kör sajnos olyan volt.
5-ünkből 3-nak az volt a lételeme, hogy állandóan másokat szólt meg, bántott, nevetett a háta mögött.
A barátnőmmel jó néha ide-oda beülni, de ennyi, egyébként is szívesebben vagyok otthon és csinálok értelmes dolgot pl. sütés.
Sajnos én is így jártam, plusz nehezítő körülmény hogy a munkám sem olyan, ahol lehetne ismerkedni.
Szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!