Hogy szoktassam le a haverjaimat arról, hogy a hölgyismerőseim kapcsán "csöcsöket" emlegessenek?
Figyelt kérdés
Mindig így kérdezik: "Mekkora az új barátnőd csöcse?" Pedig nekem jobban tetszene a kérdés így: "Mekkorák az új barátnőd keblei?" Én a női mellre mindig a "kebel" szót használom, mert az elegáns csengésű, a "csöcs" szó szerintem közönséges és nagyon parasztos. De akárhogy mondom nekik, nem akarják ezt felfogni, és újra meg újra "csöcsöket" emlegetnek.2018. jún. 13. 20:11
1/19 anonim válasza:
Szerintem erősen beképzelt vagy, mikor azt mondod a csöcsre, hogy parasztos. Mire játszod meg magad?
2/19 anonim válasza:
Mindig a “keblek” a temak nalatok vagy mit zavar ennyire? Akkor probalj meg valami masrol beszelni veluk, ennyi az egesz.
(Amugy ha minnel jobban tetteted, hogy aggaszt ez az elnevezes, annal jobban fogjak csinalni)
3/19 anonim válasza:
Hát, erre a "kebel"- re, aligha fogod tudni valaha is "átállítani" őket.
4/19 anonim válasza:
Mondjuk, amúgy is egyszerűcske barátaid lehetnek. Eszembe nem jutna barmelyik barátomat megkérdezni, hogy mekkorák az új barátnője csöcsei/keblei...Hány évesek vagytok?
6/19 A kérdező kommentje:
Mindnyájan harmincasok vagyunk. Van a haverjaim között negyvenes is. De mindig csak "csöcsöznek". Pedig a "kebel" szó olyan szép és korrekt. A média is ezt használja, hiszen kebelcsodákról ír, kebeldúsító eljárásokról stb.
2018. jún. 13. 20:41
8/19 anonim válasza:
B4zd, ennyire sz4rul esik, ha ezt meghallod?
9/19 A kérdező kommentje:
"Arca piros volt a csattanásig, keble pihegett a feszülésig."
Nincs is szebb szó annál, hogy "kebel".
2018. jún. 13. 23:02
10/19 anonim válasza:
Ezek a kebelbarátok már csak ilyenek... Amúgy a kebel erőltetett a spontán, bizalmas nyelvhasználatban. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki csak úgy a haverja kedvéért átálljon (főleg a csöcsről). Ha mégis, azt élccel mondja.
"Nincs is szebb szó annál, hogy »kebel«."
Szerintem a "gnú" szebb. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!