Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én vagyok az egyetlen doctor...

Én vagyok az egyetlen doctor who fan?

Figyelt kérdés
a barátaim nem is hallotak róla

2018. jún. 8. 16:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem, _én_ vagyok az egyetlen :P
2018. jún. 8. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

EXTERMINATE!!!

(Szerintem ezzel mindent elmondtam ;) ja és amúgy van egy mini zenélő Tardis-om :P )

2018. jún. 9. 04:51
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Én is szeretem, de jópár éve volt inkább hájp, mostanra csak úgy hallottam róla, hogy úristen Judy Whittaker lett az új Doktor, egy NŐ, és jézusmlesz :D

Sherlock is ment pár évig, aztán lecsengett.

2018. jún. 10. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Legnagyobb kedvencem a Doctor Who, hatalmas TARDIS poszterem is van, fez, szónikusok, minden.

(Ja és azért van életem)

De hozzá kell tennem, hogy az utóbbi évadok nagyon elvették a kedvem, mert annyira hulladék a 13. Doki. Nem a színésznő, őt nagyon szeretem, de amilyen szöveget és történeteket kap, az tönkretesz mindent... Hadd ne mondjam, az útitársai még haszontalanabbak. Annyira az erőltetett egyenlőségért vannak oda, hogy pont emiatt határolódik el tőle az ember. Hát, még visszatérhet talán a jó részek világa egyszer...

2020. jún. 15. 09:35
 15/16 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem a sorozatot, nagyon sokat gondolok 1-1 jelenetre, viszont most a 8. évadnál tartok, és a 12. doki van benne meg clara oswald, és clara rettentően irritál, nagyon nem bírom azt a karaktert. :( ezért félbe is hagytam, pedig szerintem nagyon király sorozat. ha nagyon rossz lesz a karantén, építek egy tardist a kertembe xD
2021. márc. 23. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Hidd el, lesznek ott még jó dolgok, folytasd egész bátran, mert meg fogod kedvelni legalább az évad végére. Én sem bírtam nagyon Clara viselkedését a 12. Doki mellett, de megérte kibírni, mert aztán nagyon izgalmasra fordultak az események :D
2021. márc. 24. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!